@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Mini review af Full Auto (2006) til Xbox 360

Den anden dag, da jeg havde været nede og blive klippet, havde jeg lige 10min tilovers, som endte med at blive brugt i GameStop. Da jeg som oftest ikke gidder betale fuld pris for et spil gennemrodede jeg deres Pre-played spil, og faldt over titlen Full Auto.

Full Auto er et gammelt spil tilbage fra 2006, og er ikke ligefrem et traditionelt bilspil. Det ekstra touch her er, at der på hver bil er monteret nogle ret voldsomme våben, og ja det gælder selvfølgelig om at vinde, men samtidig også smadre så meget som muligt. Ja ja, ok måske ikke direkte nyskabende, men det lød nu ganske underholdende.

Da jeg så spillet kunne jeg ikke lade være med at tænke på det gode gamle Quarantine til PC, som jeg brugte uanede mængder af tid på tilbage i midten af 90erne (hvorfor kom der aldrig en ny udgave?). Denne sammenligning er dog nok lige voldsom nok. Full Auto er et ganske underholdende spil, og funktionen Unwreck, der gør at man kan spole tiden nogle få sekunder tilbage, er et ganske fint element, men det bliver unægteligt hurtigt lidt ensformet. Jeg har endnu ikke afprøvet 2 player funktionen, men kan forestille mig det er her spillet kommer til sin ret.

Alt i alt vil jeg sige at hvis du falder over spillet til billige penge som jeg gjorde, ja så er det det værd, men ellers ikke det helt store at råbe hurra for. 3/6 herfra.

Samlet bedømmelse

Martin Nielsen giver den: 3 ud af 6
starstarstarstarstarstar

1 kommentar

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*