@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Anmeldelse af The Incredible Hulk (2008)

I går eftermiddags stod den på en tur i biografen, og denne gang var det "The Incredible Hulk" der skulle ses.

Dels fortsættelse dels remake

Filmen er dels en fortsættelse, men også dels et remake, af filmen Hulk fra 2003. 2003 udgaven blev en stor skuffelse for mange, inkl. mig selv, og håbede derfor også på en noget bedre Hulk i denne omgang. Og det fik jeg da til dels. I "The Incredible Hulk" får vi kort fortalt historien igen, men derefter møder vi Bruce Banner (Edward Norton), som har været på flugt fra sine fjender i 5 år. Ind til videre har han klaret sig uden at få et anfald. Det kan selvfølgelig ikke blive ved da fjenderne finder vej til Bruce Banner, og dermed Hulken. Jagten er i gang!Actionbrag uden historie

Leder man efter en film der kan underholde med action, ja så er The Incredible Hulk et godt bud. Det er absolut ingen dyb film, og action er helt sikkert prioriteret frem for spændende karakterer og historie. Dette er også helt fint, men man kan undre sig over at man vælger en skuespiller som Edward Norton til sådan en roller, efter min mening har han en del mere at byde på.

Actionscenerne, som der er mange af, er for det meste rigtigt flotte, og lydsporret holder en godt fanget. Det er når filmen forsøger at være lidt mere end et actionbrag det går galt, fx. i kærlighedsscenerne mellem Hulken og Betty (Liv Tyler)

Konklusion

The Incredible Hulk er et jævnt actionbrag, men heller ikke mere. Filmen kan sagtens ses i biografen, men efter min mening kan man lige så godt vente og leje den på DVD, tror absolut ikke det er en film der finder vej til min samling. Jeg vil give den 3/6 stjerner, for den underholdende action den byder på.

Trailer

 

 

Samlet bedømmelse

Martin Nielsen giver den: 3 ud af 6
starstarstarstarstarstar

1 kommentar

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*