@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Anmeldelse af Street Kings

Vi besluttede os for at smutte en tur i bio i fredags, og valget faldt på Street Kings.

Street Kings handler om den dybt korrupte betjent Tom Ludlow (Keanu Reeves) som absolut ikke har noget imod at pille lidt ved beviserne, eller skyde et par mistænkte eller 10.
Denne holdning ville under normale omstændigheder give store problemer, men Tom Ludlow er manden der få ryddet op i kriminaliteten, så hans chef Jack Wander (Forest Whitaker) holder gerne hånden over ham, da resultaterne selvfølgelig også kommer ham til gode. Da Ludlows gamle partner bliver majet ned og Ludlow tilfældigvis er til stede, ja så bliver der fiflet med beviserne igen.

Ludlow står nu over for valget, som findes i så mange andre politifilm. Skal han forsætte med at være dybt korrupt, eller skal han prøve og bevise at tingene ikke er helt som de ser ud? Hugh Laurie spiller den gode og rene strømer fra interne affærer, som hele tiden prøver at få lukket Wanders afdeling ned, og som derfor også er ude efter Ludlow. På trods af dette beslutter Ludlow sig for at hævne sin ekspartners død, men undervejs finder han ud af at ingenting er som det ser ud, og problemerne hober sig hurtigt op.

De tre hovedroller i filmen spiller utroligt godt og ganske troværdigt. I starten virkede skuespillet på mig en anelse svagt, men det kvaliteten stiger i takt med at man bliver grebet af filmen. De mange drejninger i historien gør at man aldrig keder sig, og selvom det ikke er bragende action hele tiden, ja så er man godt underholdt.
 
Filmen er instrueret af David Ayer som skrev manuskriptet til Training Day, og der er der også en del ligheder mellem de to film, men ikke noget der gør noget. Dog gør det at man er nødt til at sammenligne de to, hvis Training Day får 5/6 stjerner ja så må jeg give denne film 4/6.

Samlet bedømmelse

Martin Nielsen giver den: 5 ud af 6
starstarstarstarstarstar

1 kommentar

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*