@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Anmeldelse af Iron Man

Endnu engang ser vi en Marvel tegneserie komme til liv på det store lærrede, og wow det gør absolut ingenting. Iron Man leverer god action, massere af sjov, og mest af alt en omgang solid underholdning.

Tony Stark (Robert Downey Jr) lever det søde playboy liv, som direktør for Stark Enterprises, der er den førende våbensleverandør i verdenen. Tony tror fuldt og fast på at han er med til at skabe fred i verdenen og beskytte de svage, en tankegang som han har arvet efter sin far som gik bort da Tony var ganske ung.

Tonys mentor Obadiah Stane (Jeff Bridges) har altid støttet Tony i denne tankegang,  men da Tony bliver taget til fange af terrorister i mellemøsten, får Tony et helt andet syn på de våben han troede hjalp til en bedre verden. Tony bliver tvunget til at bygge sit hidtil mest ødelæggende missilvåben, men stædig som han er bygger han noget helt helt andet… den første version af Iron Man, som Tony bruger til at flygte fra terroristerne.

Da Tony kommer tilbage til USA, bygger han en forbedret version af Iron Man, og en ny superhelt er født, dog ikke helt uden problemer.

Iron Man er en utrolig underholdende, omend forudsigelig, film, og Robert Downey Jr. spiller fantastisk som Tony Stark/Iron Man. For mit vedkomne er Iron Man langt den bedste Marvel filmatisering til dato – jeps også bedre end X-Men, Fantastic Four og Spider Man.

Dette er klart en film man bør se, der er noget at komme efter for de fleste, og jeg kan kun glæde mig til en mulig fortsættelse i 2010, 5/6 stjerner herfra!

Samlet bedømmelse

Martin Nielsen giver den: 5 ud af 6
starstarstarstarstarstar

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*