@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Anmeldelse af Horton Hears a Who

Her til aften stod den på snigpremiere på Horton Hears a Who, på dansk Horton og Støvfolket Hvem! Filmen er en filmatisering af en klassisk børnebog skrevet af Dr. Seus, og i forhold til tidligere filmatiseringer (fx How the Grinch Stole Christmas) skulle Horton Hears a Who følge bogen rigtigt godt. Filmen handler om elefanten Horton (Jim Carrey) som en dag falder over et støvfnug som han synes at høre stemmer fra. Dette er der selvfølgelig ingen af de andre dyr, der tror på, for hvis man ikke kan se det kan det jo ikke være rigtigt. Men Horton holder fast på sin tro, og det bliver hans livs kamp at beskytte dette støvfnug, og finde et sikkert sted hvor støvfnugget og dets små beboere kan leve trygt.

Filmen er en regulær børnefilm skabt af teamet bag Ice Age, og hvis man går ind til filmen med høje forventninger på baggrund af dette, så er der mulighed for at blive skuffet. Derimod hvis man går ind til filmen og forventer at blive underholdt, ja så er der massere af grin at hente. Selvom filmen primært henvender sig til børn, ja så er der spækket med sjove scener og jokes som kan få selv den hårdeste Action eller selv film noir fan til at trække på smilebåndet. Jim Carrey gør sig vel som en kæmpe elefant som tilsyneladende tror den er let som en fjer eller endda lettere!

Alt i alt er Horton Hears a Who rigtigt underholdende, men ikke en film som man absolut skal se i biografen, med mindre man har børn. Filmen får 3 ud af 6 stjerner   herfra.

 

 

Du kan også læse min kærestes nok lidt mere entusiastiske anmeldelse her

Samlet bedømmelse

Martin Nielsen giver den: 3 ud af 6
starstarstarstarstarstar

1 kommentar

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*