@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Anmeldelse af 3:10 to Yuma

I onsdags blev det til en spontan tur i biografen, og det eneste der fortjente et besøg var 3:10 to Yuma. 3:10 til Yuma er en genindspilning af en klassisk western fra 1957 af samme navn, og det må siges at den holder stilen.

Filmen indeholder alt som en klassisk western burde, vi har kvægavleren som har problemer med dagen og vejen, den onde skurk, ranchejeren og selvfølgelig jernbanen. Kvægavleren Dan Evans (Christian Bale) som har store pengeproblemer tager imod tilbudet om at eskortere forbryderen Ben Wade (Russell Crowe) til 15:10 toget mod Yuma fængsel. Ben Wade har dog ikke tænkt sig at lade det ske uden kamp, og det har han sin skrubbelløse bande til at sørge for ikke sker. Undervejs finder skurken og kvægavleren ud af, at de måske ikke er helt så forskellige som man kunne tro, og det er som om der nærmest opstår en form for venskab.

Hvis du kan lide de gode gamle westerns, så er 3:10 to Yuma helt sikkert noget for dig, filmen holder stilen hele vejen igennem, og skuespillet er overbevisende fra både Crowe og Bale. For mig var det absolut en af de bedste film i laaang tid, men som sagt du skal kunne lide westerns af den gamle slags. Filmen får 5/6 stjener fra mig, det kunne ikke blive meget bedre i den genre.

Samlet bedømmelse

Martin Nielsen giver den: 5 ud af 6
starstarstarstarstarstar

1 kommentar

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*