@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

The Barnyard (Koslænget)

Så fik man set filmen The Barnyard (Koslænget). Filmen er en ok morsom animationsfilm omkring hvad der egentligt sker på en gård efter mørkets frembrud, men til tider bliver den bare en tand for meget. Men når man først kommer over koncepter som køer der går på to ben og mandelige køer (nej ikke tyrer, mandelige køer med yver og det hele) ja så er den da sjov nok!

 

Den officielle beskrivelse af filmen er:

Giv plads, alle I wannabe’s … her kommer de vilde, animerede festoriginaler, Koslænget! Hovedrollen i dette morsomme eventyr spilles af Otis, en sorgløs ko, der udfylder tiden med at synge, danse og lave numre med menneskene. Det huer dog slet ikke hans far, Ben. Vilde, voldsomme og vidunderligt ko-miske – er slænget af animerede bondegårdsdyr, der får latteren til at boble!

Ovenstående lyder jo som fin idyl, men denne idyl brydes selvfølgelig af alverdens ulykke, som får Otis til at tvivle på sig selv som almægtig herd leader. De onde hyæner, køernes ærkerivaler, prøver at overtage magten, og Otis må overvinde sin frygt, for til sidst at kunne samle sin "herd" og banke hyænerne hjem hvor de hører til.

Filmen har både sjove og seriøse øjeblikke, men der er som sagt også de øjeblikke hvor den simpelthen bare er for meget. Alt i alt en ok hyggefilm, men vil anbefale man tager et kig på Home on the Range (De frygtløse – the Muuhvie), som helt klart er meget sjovere.

3 ud af 6 stjerner, men hvis den ses som familiefilm kan den nok hives op på 4 ud af 6

Samlet bedømmelse

Martin Nielsen giver den: 3 ud af 6
starstarstarstarstarstar

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*