@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Over the hedge

Endnu en animationsfilm, sådan kunne man frygte det var, men filmen er ganske fin! Vi følger en række dyr, som vågner op af deres vinterhi og finder ud af at der imens de sov, er blevet bygget en helt ny forstad midt i deres naturparadis. Samtidig har vaskebjørnen (Stemme Bruce Willis) dummet sig godt og grundigt ved, at prøve at stjæle en bjørns mad; handlen for at undgå den sikre død: Saml alt maden på en uge!

Fortabt vandrer vaskebjørnen rundt og prøver at finde på en løsning på sit problem. Han kommer tilfældigvis forbi flokken af dyr som er dybt fortvivlet over den kæmpe hæk, der nu ødelægger deres område. Efter en god gang overtalelse, er dyrene indfanget i vaskebjørnens løgne, og snart går den vilde jagt med glubske hunde, skadedyrsbekæmpernes svar på Arnolds Schwarzenegger og forstadslivet generelt.

Filmen er både sød og sjov og de animeret dyrs personligheder er helt perfekte, dog kan man sige, at deres menneskelige modstykker, ikke er så spændende, men det er jo heller ikke det filmen handler om.

Kan varmt anbefale filmen for alle aldre, hvor man som barn bare kan more sig over den, og som voksen kan man måske godt se lidt af de problemer som vi lever med i dagligdagen, når dyrene ligepludselig bliver udsat for sukkermad, tv, video osv.

Der skal 4/6 stjerne ud af posen

Samlet bedømmelse

Martin Nielsen giver den: 4 ud af 6
starstarstarstarstarstar

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*