@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Click

Hold kæft den ser sjov ud, det var lige hvad jeg tænkte da vi så traileren for filmen engang vi så Superman. Filmen handler om en mand (Adam Sandler), som gerne vil det hele; lækker kone, stort hus, børn og ikke mindst det perfekte arbejde. Som for så mange andre fører dette til stress og kone og børn bliver hurtigt sat til side, fordi arbejdet skal jo nettop bære alle de andre drømme! En dag da det uendelige ocean af fjernbetjeninger driver ham helt til vanvid, beslutter han sig for at få en universal fjernbetjening, og det får han! Han bliver udstyret med en fjernbetjening til sit liv, spol, pause, næste kapitel osv, som vi kender det fra DVD-skiverne – så er der jo lagt i ovnen til en god komedie med massere latterlige scener og mavekramper.

I går blev den så endelig set – og hmm det var da noget af en fuser. Ja det er måske en lidt hård måde at ligge ud, men sådan er det nu bare! Filmen er absolut ikke standard Adam Sandler, og det er ærgerligt – det sjove i filmen, altså det som er rigtigt sjovt, har man allerede set i traileren og diverse reklamer, og det er altså bare ikke godt nok! Resten af filmen bliver et forsøg på, at skabe noget, som har en god morale og som påvirker os alle – og det lykkedes da sådan lidt hen ad vejen, bare ikke særligt godt – og hvis det virkelig var det man ønskede, burde man nok satse på at lave filmen 100% seriøs i stedet for 80% seriøs og 20% sjov, det virker bare ikke!.

Adam Sandler spiller selvfølgelig meget godt, omend man kan mene at han ikke er i sit es – den er jo trods alt ikke sjov, men mange steder synes jeg både skuespil og historie falder fra hinanden – og så bliver filmen nærmest kedelig!

Jeg må nøjes med at give denne film 2/6 stjerner, da jeg havde forventet mig meget mere – jeg blev voldsomt skuffet!

Samlet bedømmelse

Martin Nielsen giver den: 2 ud af 6
starstarstarstarstarstar

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*