@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

årets morsomste film: Simpsons the Movie

Ja det er jo efterhånden lang tid siden man begyndte at se de  mange sjove trailers til Simpsons the movie, og endnu længere tid siden fans begyndte og håbe på der kom en film.

Nu var ventetiden slut, og Simpsons the Movie havde præmiere i går herhjemme. Her blev det først til en tur til det store lærrede og de oversaltede popcorn i dag, men det gjorde ikke filmen dårligere. Simpsons the Movie, er absolut årets sjoveste film, og man er overordentligt underholdt i denne 90mins lange tv-episode af the Simpsons. Hvis du kan lide seriens geniale humor, vil du elske hvert enkelt minut, og modsat vil du hade hvert minut hvis du ikke er fan. Der er nemlig fyrret helt op for den humor vi kender fra serien,  og filmen holder sig fint i samme stil, og det fungerer!

Homer gør selvfølgelig, som altid, noget dumt, men denne gang er det bare lidt værre end det plejer at være, men han ender selvfølgelig i samme kiksede stil som altid med at redde dagen. Indimellem er der strøet godt med dagligdagssituationer, som sidder lige i skabet, og gør filmen til et must for alle fans.

Det absolut sjoveste, og grunden til alle problemerne, er Homers nye "kæledyr" Spider Pig (aka Harry Plopper) – med sin helt egen temasang

Spider pig spider pig, does whatever spider pig does, can he swing from a web, no he can’t he’s a pig – look out here is the spider pig (se klip herunder)

Det er simpelthen bare genialt, og alle pengene værd, så 6 ud af 6 stjerner herfra!

Samlet bedømmelse

Martin Nielsen giver den: 6 ud af 6
starstarstarstarstarstar

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*