@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Along Came a Spider

Filmen er fra 2001 og har Morgan Freeman i hovedrollen som Alex Cross. Freeman spiller en ellers succesfuld profiler/kriminalbetjent som pga skyldfølelse over tabet af sin tidligere partner ikke længere arbejder.
Da datteren af et kongresmedlem bliver kidnappet af en lærer, på en ellers 100% sikker skole hvor secret service står for beskyttelsen, bliver Freeman trukket tilbage i spillet. Dette sker da kidnapperen (spillet af Michael Wincott) vælger at kontakte Freeman med detalje om kidnapningen som hurtigt får Freeman interesseret.

Nu går den vilde jagt på denne lærer som ingen ved noget om og som ellers har virket helt uskadelig – men med en 100% planlagt kidnapning er det ikke en nem jagt.

Filmen byder på gode overraskelser som man ikke lige havde forventet, så hvad der kunne ha været en måske kedelig og langtrukken film, bliver til en utroligt spændende thriller.

Morgan Freeman spiller som altid genialt og filmen er alt i alt et godt bud på en god Lørdagsfilm. Hvis du ikke har set den vil jeg da varmt anbefale den!

Den får 4/6 fra mig

Samlet bedømmelse

Martin Nielsen giver den: 4 ud af 6
starstarstarstarstarstar

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*