@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Anmeldelse af Boxee Box – Din fladskærms bedste ven

boxee-box-anmeldelse

Jeg har nu haft min Boxee Box i godt en måned, og nu er det tid til en lille anmeldelse af vidunderet.

Boxee var oprindeligt set gratis mediecenter software til din PC, men mediecenter PCer var (og er) for de mest nørdede, og hr of fru danmark ville aldrig få den slags ind i deres stue, det er grimt og det er teknisk besværligt. Boxees problem blev løst af D-Link som gav boxee en hardware platform som var let tilgængelig og billig, og vupti så var Boxee Box født!

Boxee Box – Fedt design eller grimt som bare pokker!

Boxee boxEn af de mest anderledes ting ved Boxee Box er nok dens design. En kvadratisk kasse der er hugget over på skrå i hvad der ligner et fuldstændigt tilfældigt snit.

På forsiden findes boxee logoet, som lyser grønt når boksen er tændt, samt endnu en skæv design feature med bunden der kommer let til syne (måske designeren har spillet meget fruit ninja?)

Boxee box bagsideBagsiden af boxee box er knap så spændende, her er LAN stik så du kan komme på nettet (kan den også trådløst dog), 2xUSB indgange til harddiske, tastatur, usb dongles osv, en hdmi udgang samt optisk udgang og lyd.

Jeg elsker designet, det er en boks man ikke ønsker at gemme væk fordi den er lækker at se på, og knap så kedelig som alle dens firkantede konkurrenter, men andre vil igen nok synes at den ligner lort.

Fjernbetjeningen

Boxee boxs fjernbetjening adskilder sig fra konkurrenterne, den er lille og tynd, men rummer utroligt meget. Den ene side af fjernbetjeningen har en række simple knapper til at styre rundt i boxees system, her er ingen unødige knapper, kun de ting som man bruger ofte! Bagsidden er en helt anden sag. Her har d-link fået plads til et fuldt QWERTY tastatur:

Boxee box fjernbetjening

Tastaturet på bagsiden af fjernbetjeningen gør at boxee box er noget sjovere at bruge til andet end kun mediestreaming. Fx er det noget lettere at surfe på nettet eller chatte på facebook, men simple ting som at søge i dit mediebibliotek er også tusinde gange nemmere end hvis man skulle sidde og vælge bogstaver på skærmen som vi kender det fra både WD tv og Apple TV.

Fjernbetjeningen bruger ikke infrarød som de fleste fjernbetjeninger gør, den bruger i stedet radio signaler. Det betyder at fjernbetjeningen ikke behøver at have frit udsyn til boksen for at virke, du kan faktisk stå i et helt andet rum så virker den stadig. Ulempen ved dette er dog at hvis du bruger en universalfjernbetjening, ja så kan du ikke bruge den til boxee, med mindre du køber en IR sender og slutter til boksen.

Boksen der æder alt

Hvad enten du fodrer Boxee Box med medieindhold fra en USB harddisk, NAS eller online, ja så æder den det hele. Boxee box er primært en mediestreamer til video, og det er den skræmmende god til.
Jeg har endnu ikke mødt en fil som boksen ikke kunne afspille – og det er sådan det skal være – jeg har enkelte gange oplevet at boksen er frosset ved afspilning, men det har en genstart hjulpet på, og det er et heldigvis et meget lille problem, som ikke opstår særligt tit.

Boxee Box er helt klart en god følgesvend for dig som har din filmsamling digitalt fx på en NAS eller USB Disk – men du kan også afspille fra usb nøgler og sd kort. Og hvis Boxee box er din fladskærms bedste ven, så må det siges at din NAS harddisk bliver boxee boxs tro følgesvend.

Udover at være verdensmester i afspilning af lokalt videoindhold, er der også adgang til et hav af online indhold- fx kan du få hele DR NUs arkiv ind i boxee og se alt hvad DR har liggende i arkivet. Eneste minus ved Boxee Boxs online indhold, er som altid er vi en anelse begrænset på udvalget her i danmark, men det kan man med lidt trylleri hurtigt klare. Du kan fx til $5 erhverve dig en amerikansk IP via http://unblock-us.com/, og så er den digitale verden pludselig åben. Du kan herefter fx få adgang til Netflix, og så er der adgang til alverdens film og serier for $8 i måneden, det er fedt!

En anden fed feature ved Boxee Box er “Watch Later” – her findes et lille plugin til din browser  hvor du kan markere hjemmesider med videoindhold som du ønsker at se senere. Det kan fx være når du sidder på arbejde og lige falder over en sjov video – tryk gem, og så har du den altid hjemme på boxee.
I samme stil samler boxee box de videoer som dine venner deler på Facebook og Twitter, så kan du også altid se dem hvis du skulle være gået glip af noget på de sociale medier.

Selvom vi ikke snakker om et apple produkt, så understøtter Boxee Box selvfølgelig også Airplay – dvs har du en iPad eller iphone så kan du smide indhold direkte over på dit TV via Airplay, det er der ikke mange streaming bokse der understøtter udover selvfølgelig Apple TV selv.

Simpelt interface – men med plads til forbedringer

Boxee og D-link har altid slået boxee box stort op på dens brugervenlighed. Det skulle som nævnt være en boks alle kunne bruge og som enhver med en fladskærm ville ønske at have i deres stue. Langt hen ad vejen er det også lykkedes. Lige fra den simple fjernbetjening til den simple navigation i softwaren på skærmen. Du finder nemt frem til dine film, serier osv – og det tager ikke lang tid at vænne sig til at bruge systemet på trods af at der ligger noget så farligt som linux under motorhjelmen 😉

Når du starter boxee box bliver du mødt af en simpel opstarts skærm hvor du har adgang til alle boksens funktionaliteter:

Herfra kan du nemt tilgå alt, lige fra hvad dine venner har delt på facebook til dine filer gemt lokalt på din netværksharddisk. Dette kunne ikke være meget mere simpelt.

Hvad enten du går ind under shows, movies eller apps, så er opbygningen den samme, hvilket gør at man ikke skal vænne sig til flere forskellige opsætninger når man bruger boksen.

Boxee er bygget op på den måde at den samler alt det tilgængelige videoindhold, dvs går du ind under my movies, så får du alle film der er tilgængelige, hvad enten det er på dit lokale netværk eller via online services fx Vudu. Dette kan selvfølgelig indstilles så du fx kun viser dit lokale indhold.
Alt indhold bliver ligeledes kædet sammen, dvs har du fx en film liggende lokalt så bliver denne kædet sammen med diverse online servies, fx Trailers, Previews og mulighed for at leje/købe filmen, dette er super fedt specielt på serier hvor man fx kan sidde i sæson 1 og få previews af sæson 2 som endnu ikke er blevet sendt.

Selvom det er nemt at bruge denne mediebrowser, er det samtidig også del hvor jeg synes boxee kunne have været mere brugervenligt. Fx synes jeg det var noget bøvl at tilføje filer til det lokale bibliotek, ind til jeg lige forstod hvorfor filerne ikke dukkede op med det samme. Ligeledes synes jeg godt man kunne have sparet en del klik væk, fx når man ønsker at starte en APP og klikker på appen, så får man lige en popup med en beskrivelse og en Launch knap – her vil jeg personligt mene at man godt kunne skære det ekstra trin væk, eller i det mindste give muligheden som en indstilling.

Apps apps og flere apps

Der findes et hav af apps til boxee, i flæng kan nævnes Spotify, YouTube, Vimeo, Internet radio, facebook osv osv. Ud af de mange apps der findes kommer man nok kun til at bruge et fåtal, da mange af dem er services jeg aldrig har hørt om før, men heldigvis sorteres appsne og dem du bruger mest bliver langt ind i “recently used” og du kan selvfølgelig også markere en app som værende en favorit app.

Hvis en service mangler som app, kan du som regel tilgå servicen via Boxee Box Webbrowser. Denne understøtter flash, så langt de fleste videotjenester virker også herigennem. Det skal dog lige siges at der ikke findes en app til TV2 Play, og da de ikke bruger flash men MS Silverlight i deres løsning, så er det heller ikke muligt at bruge browseren til dette.

Den eneste app jeg mangler lige pt er Hulu – det lader til at der har været nogle problemer mellem boxee box og Hulu der gør at Hulu pt. blokkere for brugen af deres service på Boxee Box (såvel som apple tv og andre bokse). Det er lidt ærgerligt da Hulu ellers er en fed service – men rygterne siger at Hulu er på vej tilbage til boxee – men ellers overlever man nok også uden.

Sådan tilføjer du app repositories på Boxee Box

Udover de standard apps der findes til Boxee Box, er det også muligt at tilføje apps lavet af 3. part. Dette gøres ved at tilføje et nyt “Repository” i boxee. Her vil jeg anbefale to super gode repositories:

GoFind Repository – boxee.gofind.dk:
Her finder du DR NU arkiv, dvs alle programmer DR har lagt op i deres arkiv – det giver et dejligt nemt overblik hvis du lige vil se noget fra DRs arkiv, og det er noget nemmere at bruge en igennem en browser.

Navi-X – http://navi-x.googlecode.com/svn/trunk/boxee/
Navi-X er den ultimative streaming app – den er utroligt forvirende til at starte med, men det bliver en af dine bedste venner. Det Navi-X gør er at scanne en masse online sider for videoindhold – inkl spillefilm, tv-serier osv osv. I Navi-X kan du så søge i disse, og afspille dem kvit og frit. Hvis du synes det lugter lidt af pirat app – så har du nok ret!

Du tilføjer Repositories sådan her:

 1. Gå ind under apps
 2. I venstremenuen nederst går du ind under repositories
 3. Vælg + (øverst højre hjørne)
 4. Indtast URL som oplyst ovenover
 5. Nyd din boxee box endnu mere

Hjælp Navi-X virker ikke på Boxee Box

Pt er der problemer med Navi-X repository – ind til videre kan du istedet tilføje denne url som repository: http://dir.fuzzthed.com – denne giver adgang til en række apps, herunder navi-x :-)

Styr boxee via din telefon eller ipad

Der findes selvfølgelig også en app til din telefon, så du kan styre din boxee box derfra, du søger blot på boxee i app store eller google play så findes der både en officiel app, men på android findes også Boxee Thumb, som jeg personligt er meget glad for

Boxee box har også fejl

Stort set alle systemer har fejl, og det er der da også på boxee box, som nævnt så fryser boksen af og til og skal genstartes, dette er som sådan ikke noget der irriterer mig, da det ikke sker særligt tit.

Derudover så er der mange (inkl. mig) som oplever deres boxee box larmer en lille smule. Dette skyldes simpelthen vibrationer fra den indbyggede blæser i boxee box – nogen har held med at få byttet deres box og få en hvor dette ikke sker, men ummidelbart er det næsten alle bokse der døjer med dette hardware problem. Det skal dog siges at man kun hører det hvis der er helt stille, ser du en film, så kan du ikke høre boxee selvom du nærmest står ved siden af den. Problemet skulle kunne løses ved at splitte boksen ad og pille blæseren ud – dette skulle ikke give nogen problemer – men den lyst har jeg endnu ikke haft.

Den mest irriterende ting jeg har oplevet ved boxee box har været da fjernbetjeningen pludselig ikke virkede mere – først troede jeg den var løbet tør for strøm, men det var den ikke. En genstart af boxen gjorde ingen forskel og troede faktisk jeg skulle have den sendt ind til reperation. Det viser sig så at løsningen på problemet er at pille boksen fra strøm, vente lidt tid og starte op igen. Så virkede fjernbetjeningen. Dettte problem må gerne være noget der ikke sker for tit da det var voldsomt irriterende. Har dog kun oplevet det den ene gang!

Konklusion

Ja boxee box har fejl, en enkelt hardware fejl og et par irriterende software fejl, som helt sikkert nok skal blive rettet i en kommende firmwareopdatering. Disse fejl er dog ikke nok til at rokke ved min endelige vurdering af boksen.

Den er fantastisk!! Boxee Box er helt klart den bedste mediecenter boks på markedet lige nu, jeg kan kun varmt anbefale den!

Min glæde ved boxee box illustreres nok meget godt på denne måde. Da jeg fik min WD TV Live legede jeg med den i max en time, og så var der ikke så meget mere spændende. Da jeg fik min boxee box hjem legede jeg med den…. og det gør jeg stadig!

I forhold til alle de andre bokse på markedet henvender denne boks sig til dem der har lidt teknisk snilde og ikke vil begrænses i deres muligheder. Har du en stor digital mediesamling som du ønsker at afspille på dit TV så skal du simpelthen eje en boxee.

Samlet bedømmelse

Det bliver til 5/6 stjerner og hvis en fremtidig firmware opdatering løser de små problemer med boksen ja så får den 6/6, Boxee box er en af de bedste gadgets jeg nogensinde har købt!

Martin Nielsen giver den: 5 ud af 6
starstarstarstarstarstar

Køb Boxee Box her

Selv fandt jeg Boxee Box hos elgiganten til 999 – så billig ser man den dog næsten aldrig – prisen ligger som regel på omkring 1300kr. Du kan tjekke hvor Boxee Box er billigst på kelkoo herunder:

Tjek prisen på boxee box på kelkoo.dk

I skrivende stund har Dustin Home et godt samlet tilbud på en Boxee Box samt en basis NAS til 1700 kr

NB Boxee Box bliver ikke længere opdateret

Jvf. http://old-blog.boxee.tv/2012/10/16/boxee-box-past-present-and-future/ vil Boxee Box modtage een stor opdatering, herefter vil der ikke komme flere opdateringer. Dette betyder at fremtidige services med alt sandsynlighed ikke kommer til Boxee box, i flæng kan nævnes Netflix DK, Hulu Plus og HBO Nordic – alle ting du formentlig kommer til at undvære i boxee box!

Boxee Box er stadig det bedste bud på en super god afspiller til lokale filer, da den stort set æder alt – men ønsker du en afspiller der er mere fremtidssikker, så er boxee boxs dage talte.

Hvad du så skal købe i stedet for boxee box, tjae – det er svært at sige – lige pt tror jeg mit valg ville være en brugt Apple TV 2 med jailbreak og installation af XBMC.

Dette ændrer ikke på at boxee box har været den fedeste oplevelse – men jeg kan ikke rigtigt stå ved at anbefale boxee til andre efter deres beslutning om at droppe alt udvikling.

40 kommentarer

 1. Jeg har ikke selv en NAS, jeg har blot sluttet en 1tb 2.5″ usb disk til boxee, og det er det ind til videre, denne bliver så faktisk en netværksharddisk takket være boxee men det er jo så noget helt andet. Men skal da helt sikkert have en NAS op og stå på et tidspunkt, hvis alle 4-500 film skal digitaliseres så kræver det lidt plads!

  Men ja Boxee understøtter DLNA samt SMB ser det ud til

  Link til seneste blogindlæg: Anmeldelse af Boxee Box – Din fladskærms bedste ven

  Svar på kommentaren
 2. Skrevet af Simon Engberg Jensen  d. 19/07/2012 kl 15:58

  Hej.
  Jeg er selv den lykkelige ejer af en BB og jeg må sige, at jeg helt enig i din anmeldelse.
  Jeg bruger BB sammen med en NAS og det kører som en drøm.
  Jeg har aldrig oplevet at den er frosset under afspilning, men derimod hvis jeg trykker pause og derefter play under afspilning af en .mkv fil så kan billedet godt finde på at hakke lidt.

  Svar på kommentaren
 3. Uh…den Boxee boks ser godt nok god ud.

  Har du erfaring med Mac Mini ?? Jeg overvejer at købe sådan en som mediecenter istedet for, så jeg også kan optage tv osv. på den, samt bruge den som mediecenter istedet for en Boxee boks.
  Har du nogle erfaringer med den? Og hvis ja, hvilken løsning kan du så anbefale?
  Er Mac Minien de ekstra penge værd i forhold til funktioner som Boxee ikke kan?

  Svar på kommentaren
  • Hej Michael, jeg tror faktisk også du kan få en tv tuner til boxee box nu så du kan optage – men nej har ikke nogen erfaringer med Mac mini som mediecenter. Men en klar fordel vil selvfølgelig være DVD drevet. Udover det vil jeg mene du blot kommer til at betale en masse for ekstra ram, ekstra cpu kræft osv som du reelt set ikke skal bruge til noget. Så med mindre du kan komme i nærheden af en mac mini til en fornuftig pris, så tror jeg ikke det kan betale sig.

   Link til seneste blogindlæg: Anmeldelse af The Dark Knight Rises – Overvurderet men stadig god

   Svar på kommentaren
 4. Lækkert review. Jeg købte selv en Boxee Box kort efter den kom til Danmark. Og der er sket rigtig meget firmware mæssigt både godt og mindre godt.

  Men en af de fedeste ting ved Boxee Box’en er for mig at der selv efter små 2 år stadig kommer rettelser og nye features til den lille sorte kasse. En af de seneste var opdatering af browseren så den kan håndtere HTML5 :-)

  En anden tinger som du skriver, er at den æder stort set alle formater, specielt understøttelsen af .ISO formatet blev jeg meget overrasket over.
  Og også Blue-ray film afspilles uden hakken, så længe du er på forbundet med netkabel. Har dårlige erfaringer med streaming over wifi.

  Men alt i alt så er den en lækker maskine, og det er fedt at se en der også er glad for BB :-)

  Skal forresten have prøvet det der Navi-x, det lyder meget snart.

  Link til seneste blogindlæg: Hvad jeg bruger når jeg udvikler frontend kode

  Svar på kommentaren
 5. Skrevet af Hardy Hyldgaard  d. 08/08/2012 kl 09:00

  Super artikel, skulle du mon ikke begynde at sælge disse læservenlige blog´s :-)

  Ved du om airplay understøtter både lyd og billede, for hvis det er tilfældet, så bliver det BB i stedet for apple tv.

  Svar på kommentaren
 6. Skrevet af Anette Pedersen  d. 16/10/2012 kl 11:17

  Jeg vil godt tilslutte mig ‘fan-gruppen’ til Boxee Box.
  Har netop købt den og koblet min NAS på med alle mine personlige videoer, billeder og musik. Det spiller rigtig godt og nemt at finde rundt i. Jeg havde godt nok nogle begynder vanskeligheder men efter at være kommet over dem synes jeg dette er en perfekt box. Og som kvinde må jeg virkelig sige at udseendet af boxen er virkelig god. Den kan godt få lov at stå frit fremme i stuen.
  Næste skridt vil være at komme til at se TV på boxen og evt. gemme optagelser på boxen. Men det er jo også ved at være vintertid så hvad skal man ellers lave :)
  Tak for en rigtig god og uddybende anmeldelse

  Svar på kommentaren
 7. Skrevet af Casper  d. 17/10/2012 kl 18:10

  Jeg har haft en BB i flere år og nu hvor vi har fået netflix i danmark er det MEGA, MEGA og jeg gentager MEGA nederen at de ikke har en netflix app til dansk netflix!!

  med andre ord skal du stadig bruge den amerikanske netflix for at kunne se film…

  og nej jeg tror ikke det kommer lige forløbeigt for de har haft dette problem i andre lande hvor netflix kom før danmark… SUK

  Svar på kommentaren
 8. Skrevet af Anette Pedersen  d. 18/10/2012 kl 08:06

  suk suk suk. BOXEN ER DØD. Som jeg tidligere skrev købte jeg den d. 15/10-12 så man må sige man godt og grundigt er blevet snydt. Ikke af forretningen som jeg købte den i, men af boxee.
  Fatter ikke hvorfor de stopper udviklingen på et godt produkt men det kan være de forventer vi alle sammen køber deres Boxee TV istedet for. Hvor naiv kan man være. Normalt ville man ved release af et nyt produkt køre udviklingen videre på det ‘gamle’. Jeg tror firmaet brækker halsen på denne fremgangsmåde (se release note øverst) for hvem pokker vil købe deres nye produkt. I hvert fald ikke mig.
  Nu håber jeg bare på de åbner koden så andre kloge hoveder kan videreudvikle og vi andre stadig kan få glæde af boxen.

  Svar på kommentaren
  • Boxee box skal nok fungere fint til local media fremtiden også, og de skriver at de går i “maintenance mode” så hvis der direkte kommer graverende fejl så retter de måske dem, men hvem ved hvad det reelt betyder. Hvis en app holder op med at virke, fixer de så det? Mit bud er ja, i starten.
   Hvis du har muligheden så skal du da overveje om du vil beholde den, altså benytte de 14 dages returret hvis den er købt på nettet eller i elgiganten.
   Deres Boxee TV ser også ud til kun at blive en satsning på det amerikanske marked, og en meget begrænset udgave af boxee box, uden browser, uden mulighed for at afspille ret mange local media formater, altså nærmest en apple tv- så nej jeg køber heller aldrig et boxee produkt igen efter sådan en udmelding!

   Link til seneste blogindlæg: Test dit responsive design i flere opløsninger

   Svar på kommentaren
 9. Skrevet af Anette Pedersen  d. 19/10/2012 kl 08:12

  Jeg har valgt at gå ned og få mine penge tilbage. Var købt i elgiganten så ingen problemer her.
  Ærgeligt for som sagt så det rigtigt godt ud, men jeg vil altså ikke have et produkt som allerede er udgået ved indkøb.

  Svar på kommentaren
 10. Skrevet af Martin Lundtoft Nielsen  d. 10/11/2012 kl 22:08

  Hey..
  Jeg har store problemer med min boxee box.. For et par dage siden rebootede den af sig selv da jeg tændte den. Så jeg skulle sætte den op fra ny, fair nok.. Da jeg har set det hele op igen og vil lige genstarte, bum hvad der så forfra engang til det sker så en 3-4 gange, nu er far så ved at blive pænt rød i hovedet.. Men så stopper den med dette cirkus nummer, og opføre sin “normalt” igen, tror jeg da.. Da jeg vil scanne min video filer inde, jeg gør som man normalt gør filer – tilføj – windows network smb.. jeg kan se alle min filer og afspille dem direkte der fra.. MEN jeg kan ikke scanne dem ind på boxee box så de ligger i mine film, der sker bare ingenting lige meget hvor mange jeg sætter den til scanne, jeg fatter minus jeg har genstartet alt og strøm fra og til på alt.. Hvis jeg går ind på smb til min nas og til min video mappe kan jeg se dem alle og afspille dem der fra, men de vil ikke scannes ind. (kan godt være jeg gentager mig selv, men er virkelig frustreret, det har bare kørt lige indtil nu og er mega glad for den. Jeg har købt den d. 03.10.12 så den er kun et kid, mens det er er stået på har den også fået store problemer med at load billeder og ikoner på det materiale der er på boxen, jeg har prøve at stille den tilbage på standart indstilling.. Håber på lidt hjælp her, for er “næste” på vej ud for at bytte den.. På forhånd tak.. Håber det hele giver mening…

  Svar på kommentaren
 11. Skrevet af Martin Lundtoft Nielsen  d. 10/11/2012 kl 22:12

  BTW.. Har prøvet alle tilføjnings kilder, det samme.. der sker ingen til der står den scanner men nej ingenting..

  Svar på kommentaren
  • Uden at vide om det er det der er sket, så lyder det som om at nvrammen (Non-volatile random-access memory) er død. Det er denne ram der gemmer dine indstillinger, selv når strømmen er taget fra, og hvis den er røget så vil jeg gætte på at boxee ville opføre sig som du nævner. Men du siger den holdt op med at droppe indstillinger igen… hvilket jo lyder som om det ikke er det der er problemet så..

   Har ud prøvet en reset to factory default? Det er mit eneste bud, ellers tror jeg det er en tur ud og bytte

   Link til seneste blogindlæg: Anmeldelse af James Bond – Skyfall

   Svar på kommentaren
 12. Skrevet af Martin Lundtoft Nielsen  d. 12/11/2012 kl 21:31

  hey.. det var også min først tanke men så stoppe den igen, men nu ville den så ikke tilføje min kilder overhovedet, og der er ikke “billeder” på noget hverken i stat menu eller noget…. men har prøvet factory default, flere gange bare for at se om det ville hjælpe.. Men nu har jeg afleveret den.. men da det er 39 dage og ikke 30 dage skal den sendes til rep, i sted for bare at give mig en ny..

  Svar på kommentaren
 13. Skrevet af Benjamin Petersen  d. 06/12/2012 kl 10:26

  Hej Alle.
  Er der et godt alternativ til Boxee box? Jeg er enormt ærgelig over at jeg ikke kan se netflix på fjerneren. – Og det er selvom jeg selv synes jeg er lidt af en medie nørd…
  Min boxeebox kan ikke, uden ninja tricks.
  Min xbox 360 skal man være guld…
  wau…
  Hilsen Benjamin

  Svar på kommentaren
 14. Skrevet af Steffen  d. 15/02/2013 kl 19:49

  Hejsa

  Tusind tak for en fin anmeldelse og jeg er også meget tilfreds med min boxee pånær et punkt – at Netflix ikke virker.

  Er der virkelig ingen måde til at få det til at virke på?

  Svar på kommentaren

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*