@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Et par småopdateringer

Ja så blev det tid til en lille opdatering her på siden, de sidste par dage har jeg lavet et par ekstra småting bare sådan for sjov. De fleste af disse opdateringer er rettede mod folk med opdateret browsere… dvs Firefox 2, IE7, Safari og i den stil, IE6 brugere vil således ikke se meget anderledes :D snydt!

Første tiltag blev et lille ikon foran eksterne links ( ) da jeg ikke gidder ha’ en klasse på alle mine eksterne links er den sat på med CSS3 selectors så IE6 og lavere får ingen glæde af dette sorry guys! UPGRADE :D

Næste tiltag blev lidt pænere citater som igen kun ses i nyere browsere – eksempel herunder:

Anyone who slaps a ‘this page is best viewed with Browser X’ label on a Web page appears to be yearning for the bad old days, before the Web, when you had very little chance of reading a document written on another computer, another word processor, or another network.

Derudover fik jeg endelig taget mig sammen til at smide et sitemap op, og ligeledes har jeg smidt et javascript ud som fixede et bug jeg ikke har giddet at rette – men det er rettet nu.

Ligeledes fixede jeg lige så siden ser ens ud helt ned til IE5.5 – ikke at der kommer så mange forbi med den browser (læs ingen :D) men der var lige en der sagde i sjov det var for ringe den lignede lort i IE5.5 og så måtte jeg jo fixe det

Nu sker der nok ikke det store i det næste lange tid sådan rent udviklingsmæssigt her på sitet

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*