@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Et par mindre opdateringer af bloggen mm

Så er bloggen, og websitet generelt, blevet opdateret en lille smule. Over den sidste uges tid har følgende ændringer indfundet sig på siden:

Formularer

Lidt pænere formularer, hvilket der nok også kommer et blogindlæg ud af en af dagene

Nyt banner

Tak til Michael for det nye banner. Som altid har jeg tweaket det lidt og gjort det til mit eget, det skal man jo!

Opdateret information

Da jeg fik en mail fra en studerende på SDU som var nået lige så langt som mig med sin kandidat, og ville høre om jeg var interesseret i at skrive speciale sammen, ja så tænkte jeg det var på tide at få opdateret mit info. Der er nok stadig lidt smårettelse der mangler hist og her, men det kommer nok med tiden.

Relaterede blogindlæg

De steder hvor det er relevant er der kommet relaterede blogindlæg på. Dette foregår 100% automatisk, og da værdierne endnu ikke er helt på plads, kan nogle af de relaterede blogindlæg virke lidt mystiske….

Ændringer i kategorier

For det første er der kommet et Arkiv. Dette indeholder PT. alle indlæg som var uddannelsesrelaterede, da de ikke er så relevante længere. Derudover er alle kategori links blevet omskrevet til pæne URLS, så hvis du linker til en kategori på mit site, må du meget gerne ændre linket til at afspejle de nye stier (der er selvfølgelig 301 redirect på alle de gamle links)

Andre småændringer

Lidt smårettelser på visningen af blogindlæg for at gøre det lidt mere lækkert, samt pænere paginering i kategorierne. Derudover er der kommet seperate meta-tags på de forskellige sider (Har der hele tiden været på blogindlæg). Yderligere er der også kommet 301 Redirect på alle gamle blogindlæg stier, da flere af disse stadig var indekseret af google.

Alt i alt er der sket lidt både på overfladen og under motorhjelmen. Er desuden i gang med en større ombygning af blog-administrationen, manglede lige en del features 😀

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*