@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

En undskyldning til læserne af denne blog

På det seneste har lysten til at blogge været på et absolut lavpunkt, derfor er der ikke sket så meget på denne blog. Da der skete absolut mest her, var det med besøgstal omkring de 120 unikke om dagen, nu ser det straks meget anderledes ud, så undskyld for den manglende aktivitet..

Det er som om at den manglende lyst til at blogge spreder sig som en steppebrand i blogosfæren, således har 8/10 af de blogs jeg følger med i lidt under samme problem det sidste lange stykke tid.

Problemet er ikke at finde ting at skrive om – der er trods alt sket meget siden sidst… har set en 2-3 film, der er kommet en ny browser, har massere af kodetips og tricks – men alligevel har jeg bare ikke fået taget mig sammen – kender i det? Nå men nu skal det være slut, et meget tidligt nytårsforsæt er hermed at få gang i bloggen igen.

For dette ikke skal være total spild af tid kommer her en lille opsummering

 • Filmen Get Smart er hylende morsom og bør ses
 • Google Chrome er en total lækker browser på trods af fejl, sikkerhedshuller og privatlivs krænkelser
 • Er kommet på Facebook
 • Sys Bjerres Album (ja jeg har hørt det) er en total fiasko, var der nogen der sagde one-hit-wonder?
 • Overvejer at kode mit site om, bare for sjov
 • Ryggen har det bedre, men er absolut ikke i topform

Det var lige hvad jeg kunne komme på i vilkårlig rækkefølge, nu vil jeg nyde det sidste af søndagen!

6 kommentarer

 1. Godt at høre fra dig igen Martin.

  Glæder mig til at læse videre med i fremtiden, selvom du har haft en blog-down-periode. Det er jo hvad der sker…

  Men når du har de små kodetips og tricks, som du måske ikke gider at skrive et helt blogindlæg om, så kan du bare fyre dem ind på MultiMedieForum.dk. Du er mere end velkommen 😀
  Ovenstående skal ikke ses som en reklame, men blot et venligt råd 😉

  Svar på kommentaren
 2. Hej Kim, ja der har sku været alt for stille her, men nu er jeg tilbage – lysten er her så det skal nok fungere. Jeg har lige rrettet dit link så det virker – lyder som et spændende forum, og ikke utænkeligt jeg kigger forbi :-) og du kender jo min politik omkring links her på sitet – så det skal være meget slemt før jeg ser noget som reklame heh.

  Og ja alle har jo down perioder, hos mig var det dog så slemt at jeg ikke engang gad poste et par blog indlæg som er skrevet … så ved man det er slemt!

  Svar på kommentaren
 3. @Claus, rart med faste læsere, og egentlig utroligt at sådan nogle kode-nørder som os kommer på facebook så sent – det er jo meningen vi skal hoppe med på det nyeste teknologi hele tiden 😀

  Svar på kommentaren
 4. Ja det er meget sjovt. Har tænkt det samme. Jeg kan se mange af dem jeg kender der benytter Facebook faktisk er dem med mindst IT indsigt.
  Jeg har holdt mig væk pga. alle de mærkelige regler omkring privatliv – og tror måske at vi netop har holdt vores distance pga. en lidt øget indsigt i tjenesten fra start, mens andre ikke så IT kyndige blot bruger det som et socialt netværk uden stress over hvad andre faktisk kan finde om dem igennem FB.
  Men ved heller ikke om jeg forsætter derinde, men blev sku nd til at se hvad det er med egne øjne inden jeg afviser det helt :)

  Svar på kommentaren

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*