@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Sådan laver du screenshots i Windows mobile


I Windows er det super nemt at lave et screenshot/screendump/skærmdump (printscreen / alt+printscreen og indsæt i et program der kan håndtere billededata), men på din Windows mobil findes samme mulighed ikke.

Da jeg spurgte til råds om hvilket program jeg kunne bruge til at lave screenshots i Windows mobile, blev jeg anbefalet en masse programmer der kostede alt fra $5 til $30 – $5 er måske fint nok, men kiggede nu alligevel rundt og fandt Ilium Software Screen Capture – som er helt gratis og fungerer upåklageligt.

Ilium Software Screen Capture er super nemt at bruge, efter installation (enten via pc eller direkte via telefonen), starter du blot programmet på din telefon, og så er du klar til at tage screenshots.

På en Windows mobile telefon uden touchscreen, kan du frit vælge mellem en masse knapper, som kan bruges til at tage et screenshot, mens det på en touchscreen telefon er begrænset til de fysiske knapper der findes på telefonen. På min Touch Diamond, kan jeg kun vælge en knap og det er “besvar opkald”. Kvaliteten af screenshotsne er god, se fx galleriet herunder for eksempler.

Download Ilium Software Screen Capture

[php_gal:spb-mobile-shell#4#false]

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*