@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Opdatering på 3 måneders gratis webhotel

For et lille år siden skrev jeg blogindlæget, 3 måneders gratis hosting hos unoeuro hvor jeg valgte at offentliggøre min rabatkode til Unoeuro (RLXTFW) – rabatkoden giver 3 måneders gratis webhotel til dig og 3 til mig.

Dengang troede jeg faktisk, at jeg max ville få henvist en enkelt eller måske to til Unoeuro, og derved få et halvt år gratis hosting. Det er dog efterhånden lang tid siden de to blev henvist. Ind til videre har jeg fået 21 mails om at min rabatkode er benyttet – hvilket bliver til 63 måneders, eller 5,25 års gratis hosting. Jeg har ikke gjort noget overhovedet for at opnå dette, og med godt 400 visninger kan jeg regner mig frem til en konvertering på 5,25%, ikke dårligt!

Nå dette indlæg er ikke kun blær, der er rent faktisk gemt et godt råd her.

Jeg står pt. i den situation at jeg gerne vil tilkøbe E-mail på et tilkøbsdomæne ved Unoeuro. Men da mit webhotel, pga. rabatkoden, er fornyet langt ud i fremtiden, skal jeg betale for tilsvarende periode på alle tilkøbsydelser. Så mit råd er: køb alle dine tilkøbsydelser FØR du offentliggører din rabatkode, på den måde slipper du for at skulle af med €50 bare for at få en E-mail eller lidt ekstra plads.

6 kommentarer

 1. Ved ikke lige hvordan man skulle gøre det, gætter heller ikke på det er så stort et problem, men der skal da nok være en del der har problemet. Personligt har jeg ikke 100% brug for e-mail på mine tilvalgsdomæner, så derfor undlader jeg selvfølgelig at købe tilvalget, når det ikke er et must – kunne godt forestille mig der røg et par mersalg hver dag på den konto. Man tænker lige en ekstra gang eller to før man køber et ekstra webhotel på samme konto

  Svar på kommentaren
 2. Skrevet af UnoEuro  d. 18/05/2009 kl 21:25

  Det er kun mail på tilknyttede domæner og MSSQL databaser der er berørt af det.
  .. men så har du også fået 5,25 års gratis hosting :)

  Hver henvisning vil i så fald også blive mere værd, da den vil fornye både webhotellet og evt. tilvalg på denne – selv om det egentlig ikke er meningen.

  Svar på kommentaren
 3. Skrevet af Casper  d. 20/05/2009 kl 01:37

  Det var da alligevel smart, men tror nu også dine 5,25 år har noget og gøre kvaliteten af dine indlæg.

  Personligt vil jeg da hellere end gerne give dig 3 måneders gratis webhotel grundet dine indlæg og hvad jeg har fået ud af dem (Jeg har dog allerede Unoeuro som hoster).

  Svar på kommentaren
 4. @Casper – det er der nok noget om – glad for at du synes kvaliteten er høj.

  Har da også på fornemmelsen at det er en fin forretning for unoeuro, selvom jeg jo så får 5.25 år gratis, da de 21 henvisninger jo betaler for et år – og med den service og stabilitet unoeuro ligger for døren, ja så kan jeg ikke se hvorfor folk ikke skulle fortsætte efter de første 15 måneder.

  Svar på kommentaren

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*