@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Få linklove når du kommenterer på min blog

Link love

Ja som overskriften lyder, så er der nu mulighed for lidt mere linklove her på siden. Har altid kørt med dofollow politik på mine blogkommentarer, og det gør jeg skam stadig, men nu tager jeg skridtet videre.

Stærkt inspireret af WordPress pluginnet CommentLuv, har jeg nu lavet det sådan, at når du skriver en kommentar har du mulighed for at få et link til dit seneste blogindlæg ganske automatisk.

Hvis dette ikke er linklove ved jeg ikke hvad er, funktionen er 100% hjemmestrikket så håber den fungerer efter planen og håber i tager godt imod det. Som altid må fejl meget gerne reporteres til mig :)

21 kommentarer

 1. Skrevet af Martin  d. 14/06/2008 kl 20:43

  Måske kan det give lidt flere kommentarer, og så vil det jo være win-win for både mig og den besøgende da han/hun jo også har større chance for at fange en besøgendes interesse

  Svar på kommentaren
 2. Skrevet af Martin  d. 15/06/2008 kl 09:13

  Tak for ros :) det er faktisk forholdsvis simpelt lavet, men det stiller så også lidt større krav til brugerens blog, den går fx bare efter det første rss feed den finder og tager den første post deri- og hvis der ikke angives fuld URL (det bør der jo så også men ikke alle der gør) ja så henter den ikke noget.

  vil fx tro den ikke virker på wordpress blogge der er hostet på wordpress.com med eget domæne, fordi så er der så vidt jeg lige har kunne se et framesæt involveret – virker selvfølgelig hvis man sætter den direkte url ind til bloggen

  Svar på kommentaren
 3. Skrevet af Morten  d. 16/06/2008 kl 21:08

  Det er da en super-lækker feature, du har lavet her. Må indrømme, at jeg er lidt misundelig over dit engagement udi at gøre denne her blog lækker. Jeg er kun kommet til at lave kommentar-system på min egen blog… Puh – har lang vej endnu.

  Flot arbejde, Martin!

  Svar på kommentaren
 4. Skrevet af Martin  d. 18/06/2008 kl 06:38

  @Claus – med alle de projekter du har gang i kan jeg godt forstå det kan være svært med updates – men man må da sige du ikke mangler engagement til at lave nye ting -tror det er de færreste der kan følge med der… jeg kan i hvert fald ikke!

  Svar på kommentaren
 5. Skrevet af Morten  d. 18/06/2008 kl 06:56

  Ja, jeg er også pænt imponeret over Claus. Han sprøjter jo sider ud lige i øjeblikket. Jeg har flere ideer til nye sider, men synes, jeg har nok at gøre med at holde mine gamle sider opdaterede. Er det for tidligt at glæde sig til at blive folkepensionist som 33-årig?

  Svar på kommentaren
 6. Skrevet af Martin  d. 18/06/2008 kl 07:01

  Til tider glæder jeg mig til det som 27-årig Morten, så 33 det er vist helt fint 😀 – jeg synes også jeg har rigeligt i de par sider jeg leger med oveni arbejde

  Svar på kommentaren
 7. Skrevet af Martin  d. 24/06/2008 kl 09:49

  Jo tak :-) og velkommen hertil også.

  Når man er en lille blog med et begrænset oplag så må man jo prøve at hive lidt kommentarer ind ved at tilbyde lidt tilbage til brugerne

  Svar på kommentaren
 8. Skrevet af Martin  d. 25/06/2008 kl 10:16

  @ Morten, Det kommer lidt an på hvordan man ser det – Rosenstand har angivet url til hovedsiden og ikke til bloggen, og da han også udgiver et RSS feed på hovedsiden er det det den finder – så er der lidt hjælp til at ranke endnu bedre på søgemaskineoptimering der.

  Hvis man havde rigtigt mange besøgende ville dette helt klart være et problem – da det jo giver anledning til en masse spam – men når man maks har 100 besøgende om dagen ser det ikke ud til at være problematisk endnu

  Svar på kommentaren
 9. Hej.

  Enormt fedt at du selv har udviklet en commentluv “klon”.

  Jeg har også selv udviklet min blogsoftware, og jeg må sige at jeg er blevet inspireret til at lave sådan en commentluv efterligning selv. :-)

  Svar på kommentaren
 10. Hej Jannich, Jeg er glad for at kunne inspirere – det er den slags der gør at man gider blive ved med at udvikle på sin egen platform, og ikke bare overgiver sig til WordPress, og glad for at se der også er andre der trods alt stadig har skrevet deres egen blog :-)

  Svar på kommentaren

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*