@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Et musikalsk vidunder

Ja den gamle mp3 afspiller med 128mb hukommelse var efterhånden lidt slidt og virkede ikke altid lige hensigtsmæssigt, så det store spørgsmål var, hvad skal man så købe?

Efter en masse kedelig informationssøgning var tre afspillere i søgelyset:

  • iRiver ifp 795 med 512mb hukommelse til 1300kr

  • ipod nano med 2gb plads til 1600kr

  • Sony Network Walkman NW-E507 med 1gb hukommelse til 1600kr

Så hvilken en skal man vælge? Den første der røg fra var Ipod’en, af tre grunde:

  • Meget kort batterilevetid, kun 14 timer på en opladning. Dette skal ses i forhold til at både iRiver og Sony’en har 40-50 timers afspilningstid på en 3 timers opladning

  • Hvem skal bruge 2gb plads?

  • Der er ikke indbygget radio som der er i de to andre

Nu stod valget så mellem iRiver og Sony. På overfladen kan de to afspillere meget af det samme, men iriveren mangler fx. en eller anden form for playliste funktion hvor man i Sonyen kan oprette grupper. Ligeledes hjalp det en hel del at en ven har 512mb udgaven af Sonyen og aldrig har haft nogle problemer med den.

Som overskriften siger er afspilleren ikke mindre end et musikalsk vidunder. Den blev taget i brug den 19 i denne måned, og har spillet siden på een opladning og her snakker vi ved meget brug. Så de lyver ikke når de skriver 40-50 timers afspilning. Derudover er den simpelthen bare cool. Et lille lækkert LED display som smelter sammen med afspilleren så man faktisk ikke kan se der er et display før det er i brug, og utrolig nem betjening via en drejeknap. jeps den kan helt klart anbefales!!

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*