@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Anmeldelse af MSN Chatpad til XBOX 360

Købte for et par uger siden et Xbox 360 Messenger Kit / MSN Chatpad til min XBOX. Chatpadden er et lille keyboard som sættes på din controller nemt og elegant. Keyboardet har alle de samme taster som et almindeligt tastatur, så det gør det utroligt meget nemmere at skrive på messenger og i spil, hvor man uden skal sidde og bladre igennem bogstaver med sin controller.

Produktet

Chatpadden er utrolig lille, men man vender sig overraskende hurtigt til at skrive på den, dog kræver specialtegn (herunder æøå ) at man aktiverer en Mode knap, dvs tasterne får en anden funktion når denne er aktiveret. Dette er igen noget man skal vende sig til, men det går også forholdsvis nemt. Når du er på MSN og modtager en besked mens du spiller blinker der en lille knap på Chatpadden, og hvis der trykkes på denne glider der et lille lækkert vindue ned fra toppen af skærmen hvor man så kan svarer personen der skriver til en. Dette virker upåklageligt, og faktisk ganske hyggeligt at sidde på msn mens man gamer lidt.

Udførelsen af Chatpadden er som sagt ret lækker, og den passer perfekt på din controller, ser nærmest ud som om den var født med chatpadden. Den er ganske solid og vejer ikke voldsomt meget, i hvert fald ikke noget der har generet mig. Chatpadden er forholdsvis nem at sætte på og tage af, dog skal den lige ha’ et lille ekstra tryk når man tror den er der.

Selve tasterne er vel på størrelse med en mobiltelefons taster, og har indbygget lys , så man kan bruge chatpadden selv i mørke. Lyset slukker hurtigt igen for at sparre strøm, nogen ville måske mene for hurtigt, men man vender sig så hurtigt til at bruge det, at man faktisk ikke har behov for lyset.

Sammen med Chatpadden får du også et standard headset

Det negative

Det eneste minus jeg lige kan finde ved Chatpadden er, at den ikke virker i XBOX Originals, dette er da forståeligt, men også ret irriterende da jeg faktisk spiller en del af disse spil, og man skulle mene at en firmware opgradering kunne klare problemet.

Konklussion

Alt i alt er Chatpadden en unødvendig Gadget, men hvis du bare har prøvet at skrive en besked på MSN en gang, ja så bliver den straks meget nødvendig. Ligeledes bliver den uvurderlig hvis MS beslutter sig for at smide en browser på XBoxen på et tidspunkt. Xbox 360 Messenger Kit koster i skrivende stund 239kr inkl. fragt ved Coolshop, og det er penge godt givet ud!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*