@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Test dit responsive design i flere opløsninger

responsive-design-tester

Hvis du arbejder med responsive webdesign, så har du sikkert også brug for at kunne teste og se dit design i flere opløsninger på en gang. Du kan selvfølgelig sidde og resize dit browser vindue, men det synes jeg i hvert fald personligt bliver noget irriterende.

Alternativt kan du bruge et værktøj til dette. Der findes allerede en hel del forskellige værktøjer til formålet, men da jeg skulle bruge et til test under udvikling, fandt jeg ikke et som jeg var 100% tilfreds med eller som fungerede præcis som jeg ønskede det. Derfor lavede jeg mit eget værktøj som kan ses her:

Responsive Design tester

Du kan bruge værktøjet enten ved at gå ind på siden og indtaste din URL eller hente en bookmarklet på siden, således du kan teste design direkte fra dine bogmærker.

Værktøjet er til fri afbenyttelse og kommentarer/spørgsmål er velkomne herunder. Har ikke brugt alverdens tid på siden, så hvis du oplever fejl eller mangler så skriv endelig.

7 kommentarer

  1. Skrevet af Henrik  d. 09/10/2012 kl 09:07

    Hej Martin,
    Fra en herningenser til en anden; super fint værktøj du har lavet der. Vi er selv i gang med at lave en hjemmeside i responsive design, og det gør det nemt for mig at teste de forskellige skærmopløsninger.

    Svar på kommentaren

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*


Dansk Foe Guide