@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Anmeldelse af HTC Desire – Kongen af android og smartphone land

HTC Desire

Jeg har ufatteligt længe været meget træt af min HTC Touch Diamond – og overvejede i flere omgange om det ikke var tid til at købe en ny smartphone. For godt en måned siden blev det simpelthen for meget, min Touch Diamond skulle pensioneres og valget stod mellem Iphone, Sony Xperia X10 og HTC Desire. Iphone var jo på markedet, så den fik jeg afprøvet, og kunne helt ærligt ikke se hvad folk er så begejstret over. Var ellers klar til at købe telefon samme dag som jeg prøvede den, men det var simpelthen ikke for mig. Derfor endte jeg med at skrive mig på venteliste til en Xperia X10, Sony Erricsons første forsøg på en Android telefon, og telefonen har været hypet en del. Et par dage før X10 kom i handlen fik jeg så mulighed for at afprøve telefonen (læs om mit førstehåndsindtryk af X10), og var ikke 100% solgt. Jeg valgte derfor at vente på HTC Desire.

Min HTC Desire ankom i torsdags, og har stort set ikke sluppet den siden, har ikke et sekund fortrudt at jeg ventede på denne fantastiske smartphone. Når man har brugt Windows Mobile i så lang tid som jeg havde, kunne man selvfølgelig frygte at et skift til Android ville kræve noget tilvending. Men da jeg siden oktober har brugt SPB Mobile shell som minder en hel del om Android, tog det knap 5 minutter at vende sig til det nye styresystem, og selv hvis du aldrig har brugt noget lignende er det meget intuitivt (nej sikkert ikke helt så intuitivt som iphone, men tæt på).

Førstehåndsindtryk af HTC Desire

HTC DesireHTC Desire er på størrelse med en Iphone (60x119x11.9 mm og 132 gram) så forventede nok at der kom en lille mursten ud af pakken da jeg åbnede den. Dette var dog ikke tilfælde. HTC Desires design vinder måske ikke ligefrem priser for at være nyskabende, men HTC har alligevel formået at få pakket vidunderet ind så den ikke virker så klodset.

HTC Desire har en 3.7″ skærm, og denne fylder stort set hele telefonen, på nær en tynd kant hele vejen rundt om, og selvfølgelig HTCs “Hjem, menu, tilbage, og søg” knapper i bunden, som for en gang skyld ser pæne ud, og ikke bare ligner noget der er kastet ind med en skovl. Udover disse fire kendte knapper får du med HTC Desire også en optisk joypad, som vi kommer tilbage til senere.

Tænd/Sluk/Åben/Lås sider i toppen på HTC Desire, som vi har set det på de fleste HTC mobiler. I den modsatte side finder vi 3.5mm jack til høretelefoner, og sidst men ikke mindst, på siden finder vi op/ned knappen som bla. styrer volumen på telefonen. Alt i alt er der ikke spildt plads på unødvendige knapper, og selvom nogen måske vil mene alle knapper er unødvendige på en touch telefon, synes jeg faktisk det er ok med disse basis knapper.

Android med HTC Sense UI

HTC Desire er i bund og grund en Google Nexus One forklædt i HTCs egne klæder. Telefonen har samme specifikationer og kører Android 2.1. Men ovenpå har HTC lagt sit eget interface – Sense UI. Sense UI gør hele android oplevelsen en anelse bedre. Android i sig selv virker en anelse nørdet og meget basis, men med Sense UI bliver det hele lidt mere lækkert. På HTC Desire har du 7 skriveborde at lege med (3 på hver side af velkomstskærmen) og her kan du, som det nu er muligt i Android, lægge forskellige widgets og programgenveje. HTC har lavet en del widgets, som er væsentlig pænere og mere brugervenlige end Androids egne widgets. Her er tricket sådan set bare lige at begrænse sig lidt så man ikke ender med et totalt uoverskueligt interface. HTC har gjort et ufatteligt godt job med SenseUI, som kører flydende selv når telefonen er presset.

Jeg er specielt imponeret over HTC Peep som er HTCs twitter klient. Denne findes selvfølgelig som widget så du på en af dine startskærme kan have din twitterkonto. Klienten virker meget gennemført, og savner stort set ikke nogen funktioner i Peep i forhold til hvad jeg har i Tweetdeck på min PC. HTC har selvfølgelig også lavet en Widget/applikation til at samle alle dine sociale medier i et – HTC har kaldt dette for Friend Stream. Denne type program er stort set hvad Xperia X10 fx er opbygget over med deres Timescape, og en af grundende til jeg fravalgte X10 – Friend Stream fungerer rigtigt fint, men jeg foretrækker min twitter konto og facebook adskilt, så denne widget røg hurtigt ud. Udover disse widgets har HTC også tilføjet en lang række widgets som allerede findes i Android, disse er bare gjort pænere og mere brugervenlige, fx Kalender, kontaktpersoner og musik afspiller.

En ting som fungerer rigtig godt på telefonen er søgefunktionen, som fungerer som en supersøger der søger i alle programmer, filer, emails, sms beskeder osv osv. Søgningen kører rimeligt hurtigt og søgeresultater er stillet op så man hurtigt finder de informationer man skal bruge.

Leap View er endnu en feature SenseUI bringer til Android – og er faktisk en ganske smart funktion som gør du hurtigt kan få et overblik over alle dine syv skriveborde. Hvis du fører fingrene sammen på skærmen får du en oversigt over alle dine vinduer, og herfra kan du væsentlig hurtigere vælge det korrekte skrivebord i stedet for at bladre. Du kan se screenshots af mit SenseUI herunder:

[php_gal:htc-desire-screenshots#null#true]

Imponerende adressebog

En af de ting der imponerede mig mest var faktisk noget så kedeligt som adressebogen på telefonen. Jeg har i forvejen været ret god til at få indtastet adresser og alternative e-mails osv på alle mine kontaktpersoner, og med disse informationer tog HTC Desire mine kontakter og fik linket størstedelen til deres twitter konti, facebook og et par enkelt flickr konti. Dette betyder at du altid kan finde alle beskeder fra en kontaktperson om det så er på twitter, facebook, email eller sms – en ret smart funktion – men hvis du ikke har været så flittig til at holde dine oplysninger opdateret er det noget af et manuelt arbejde at få linket de forskellige kontaktpersoner sammen, men det er helt sikkert dette værd.

HTC har selvfølgelig også lavet en widget så du kan tilføje dine favoritkontaktpersoner til en af dine startskærme, og det synes jeg faktisk er rart, det er selvfølgelig ikke nogen banebrydende feature, men det viser nu alligevel at der er tænkt over tingene.

htc mobiler

Opkald/SMS/”Tastatur”

En af de ting der har irriteret mig rigtig meget ved HTC Touch Diamond var det echo der altid var når jeg snakkede med nogen. HTC Desire gør det rigtigt godt, lyden er klar, og opkald går som en leg via det virtuelle tastatur. Ved opkald har HTC lavet en super smart feature. Skærmen slukker selvfølgelig mens du snakker med nogen, men så snart du tager din telefon ned fra øret så tænder telefonen selv for skærmen igen. Dette er utroligt smart specielt når man ringer op til systemer hvor man skal igennem 7000 spørgsmål og tal kombinationer før man kommer igennem. På tidligere HTC telefoner skulle man altid tænde skærmen selv, men det slipper du altså for her – i alt fald når man lige vender sig til det!

Indtastning af tekst, herunder sms beskeder, fungerer også perfekt. Når det kommer til touchscreens kan det nogen gange være et helvede at indtaste tekst, men her har HTC virkelig fået kalibreret touchskærmen perfekt. De mindste tryk registreres og selv hvis du har store fingre er der ingen problemer. Systemet kan næsten altid regne ud hvad du ønsker at skrive. Selv hvis du er langt fra, og hver gang du laver en tastefejl lærer HTC Desire hvad du i virkeligheden ville skrive, og på den måde kan du på sigt næsten ikke skrive forkert. En anden hjælpsom feature her er den optiske joypad, som gør det utroligt nemt at sætte cursoren præcis i et ord, hvor det på touchscreens nogen gange godt kan være noget af en udfordring at ramme det rigtige sted. Udover dette har jeg endnu ikke brugt joypadden til ret meget, for helt ærligt så er det virtuelle tastatur så godt at man ikke har det store behov for at navigere med den.

HTC Desire er med multitouch, og dette fungerer også rigtigt godt. Dette er en af de ting som iphone har været virkelig god til, men vil mene at Desire er, hvis ikke lige så god, på dette punkt så meget tæt på. Det fungerer rigtigt godt i forskellige applikationer og især på nettet hvor zoom kan være ret så vigtigt selv med en forholdsvis stor skærm.

Internetoplevelsen

Internetoplevelsen på HTC Desire er fantastisk, HTC har virkelig fået noget ud af Android browseren og alt kører super hurtigt. Flash understøttelse på mobilen er noget helt nyt for mig, og dette fungerer rigtigt godt, specielt når man er på WiFi – selvfølgelig kræver det noget båndbredde, men dette er alligevel begrænset da systemet selvfølgelig henter i den laveste kvalitet mulig. Flash har for mig aldrig været livsnødvendigt på mobilen, men det er alligevel rart når det er der, fik da lige set et par trailers som ikke var tilgængelige via youtube (som ellers fungerer fantastisk på Desire), som det kan ses herunder er flash video kvaliteten ikke super, men det virker:

Flash video trailer

Sider loader hurtigt, hvad enten du er på WiFi eller ej, javascript/ajax fungerer – og har endnu ikke oplevet en side der ikke virkede 100% – alt i alt en super oplevelse af internet på telefonen, og det kan rent faktisk bruges til mere end bare lige tjekke et par småting.

Kameraet

HTC Desire kommer med 5mp kamera, og nej mp betyder ikke det helt store i kvaliteten af billeder. Og lad os fastlså med det samme – HTC Desire køber du ikke for at få en kameramobil. Kameraet er væsentlig bedre end tidligere HTC kamera, faktisk milevidt foran, men et billigt digitalkamera gør det stadig noget bedre. Til mit behov kan det mere end rigeligt, og er godt tilfreds. Her er en række ubehandlede (dog resizet) billeder taget med HTC Desire:

[php_gal:htc-desire#null#true]

Personligt synes jeg farverne bliver lidt matte, men har så heller ikke leget med indstillingerne overhovedet – så kan sagtens være derfor.

 

htc desire

Batteritid

Batteritiden er selvfølgelig meget afhængige af hvad du bruger din HTC Desire til – lørdag tog jeg fx min fra opladeren kl 10 ca og brugte den stort set uafbrudt til kl 01 – her var den drænet fra strøm – jeg havde leget med GPS, spillet spil, afprøvet en milliard applikationer, og haft både bluetooth og WiFi slået til hele dagen.

I skrivende stund (mandag morgen) har telefonen kørt i et døgn med hvad jeg vil kalde moderat forbrug med WiFi slået til og bluetooth et par gange – og batteriet er 61% opladet – så 1-2 dage ved normalt forbrug vil være mit bud på batteritiden. Dette er egentlig ganske tilfredsstillende, har absolut ikke noget imod at skulle oplade natten over, og gidder absolut ikke spare på strømmen, har man en smartphone skal den også bruges!

Ved en fuld opladning siger BatteryTime Lite (applikation fra android market):

Idle time 410 Timer
Talk Time 7t 05m
Video 4t 02m
Audio 7t 41m
Websurf 4t 34m

Disse tal passer måske ikke helt, men de giver en fin indikation – det eneste der måske lige mangler er “mixed usage”, eller at programmet måske kunne lære af ens forbrug og fortælle hvor lang tid man ca havde tilbage ved normalt forbrug.

Dataforbrug

HTC Desire er en smartphone med stort S, det betyder også at den bruger en del data, hvad enten det er fra widgets eller de mange programmer du helt sikkert kommer til at installere. Derfor vil jeg helt klart anbefale at du får en datapakke med fra din teleleverandør, ellers kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse!

En anden god ide er selvfølgelig at opsætte WiFi hvis du har muligheden, så bruger telefonen WiFi når det er muligt – dette kan spare dig for en del data, og hastigheden er selvfølgelig også noget bedre når du lige skal tjekke noget fra sofaen.

Disse Android applikationer bruger jeg ind til videre

Selvom der ikke er adgang til købe applikationer i android marked, er der stadig en fin potion gratis apps som man kan hente, her er et par af dem som jeg har fået installeret og synes fungerer rigtigt godt.

Advanced Task Killer

Android kan godt åbne mange programmer og være ret dårlig til at få dem lukket igen, derfor kan du få brug for en taskkiller, der er mange af dem, og som jeg lige ser det er det bare at vælge en der passer til dit behov.

Android Explorer (AndExplorer)

En super god filbrowser – næsten helt total commander. Must have

Chuck Norris Facts

Hvis du ikke installerer denne applikation cirkelsparker Chuck Norris dig så hårdt at du bliver til en Apple Fanboy

iLbert

Tegneserien fra dilbert.com direkte ind på din mobil – så er den daglige underholdning klaret.

MSN Droid

En af de mange MSN applikationer til Android. Har ikke afprøvet den endnu, men ser ret gennemført ud. MSN er ikke blandt mine største behov, men vil alligevel godt have muligheden på min telefon.

Nav Launcher

Giver dig adgang til ægte gps vejvisning via google maps uden for usa.

Photoshop.com Mobile

Hvis du lige skal redigere lidt i dine billeder inden du smider dem på facebook, så er Photoshop til mobilen næsten et must – kører ganske fint, og basis funktionerne fra photoshop er til stede.

Remote VNC

Hvis man er en ægte nørd skal man da kunne styre sin pc via telefonen, Remote VNC er det bedste af de 4 forskellige VNC klienter jeg har afprøvet.

WallSwitch

Gidder du ikke se på den samme baggrund hele tiden? WallSwitch kan skifte din baggrund for dig helt automatisk – fx hvert 30. minut. Så er der lidt nyt at se på hele dagen – dejligt!

Yxflash

Eneste applikation der kan afspille XVID/DivX på Android. Programmet er gratis men kan kun afspille 2 min. video ad gangen, ellers må du punge ud med $10 – ind til videre fungerer det ikke 100% optimalt, alt for lav refreshrate til at få flydende video.

Er der slet ikke noget dårligt ved HTC Desire?

Der er dårlige ting ved alle smartphones, og HTC Desire er da heller ikke en undtagelse fra denne regel. Dog er manglerne ret små.

Kun 4gb plads

Først og fremmest undrer det mig utroligt meget at man har valgt at sælge HTC Desire med kun 4gb MicroSDHC kort, når nu man i denne måned begynder at kunne få op til 32gb kort. Synes det virker som en stor fejl specielt når man ser på at iphones kommer med op til 32gb og X10 kommer med 8gb – 4gb virker bare som et mærkeligt valg. Men heldigvis kan kortet jo opgraderes, så når behovet er der kommer der et 16gb eller 32gb kort i min.

Ingen support for DivX/Avi afspilning

Dette er vist mere en begrænsning i Android end det er i Desire, da der vist kun er meget få android telefoner på markedet der kan dette. HTC kunne efter min mening godt have lavet et program til at afspille DivX/Avi filer. HTC har dog lovet at dette vil komme i en opdatering, men HTC er jo ikke ligefrem kendt for at være hurtige på dette punkt, så vi må vente og se. Lige nu er de eneste to muligheder, a) konverter filerne, b) køb yxflash til android – hent demo i Android marked. Denne applikation er åbenbart den eneste der lige pt kan afspille AVI/DivX/Xvid – demoen kan afspille 2 minutter af dine filer, mens den fulde version kun koster $10, problemet er bare at programmet langt fra er perfekt, filerne hakker en anelse og programmet skulle crashe en del. Heldigvis lyder der rygter om at Coreplayer i den nærmeste fremtid er på vej til Android – en afspiller som virker perfekt på Windows Mobile.

Ingen turn by turn navigation (som standard)

HTC Desire har selvfølgelig GPS – og med Google maps kan du bruge den som vejviser, hvis du altså bor i USA, da det ikke er aktiveret for danske brugere endnu. Dette kan du dog selv fixe ved at hente Nav Launcher fra Android Markedet – herefter får du fuld navigation via et uofficielt google map – og det ser ud til at virke ganske fint – dog kan man frygte at nye veje ikke bliver lagt ind lige med det samme når der er tale om uofficielle kort.

Ingen MSN Applikation

Selvom HTC har både facebook og twitter med, er der ingen MSN applikation. Dette er ikke et stort minus, da jeg ikke ønsker at være på MSN hele dagen alligevel. Men for nogen vil det være en mangel. Heldigvis er der mange MSN programmer på Android Marked fx Msn Droid.

Ingen købe applikationer i Android marked

Jaja ved godt dette ingenting har at gøre med HTC Desire, men brokke mig det vil jeg alligevel have lov til. Det er sådan at man i Android marked kan få både gratis applikationer men også applikationer der koster penge- sidstnævnte gælder så bare ikke hvis man bor i Danmark. Google har så vidt jeg kunne google mig frem til lovet i over et år at dette var på vej, men sandheden er nok at med sølle 5.5 millioner mennesker så er der nok bare markeder der er mere spændende – men ikke destomindre ville det da være rart at have adgang til alle applikationer i Android Marked

Køb din HTC Desire her

HTC Desire

I modsætning til mange tidligere HTC telefoner, så kommer HTC Desire ud til alle udbydere i danmark, måske endnu et tegn på at dette simpelthen er topmodellen. Jeg har selv købt min HTC Desire ved 3 – af to årsager, var tilfreds kunde i forvejen men også fordi 3g dækningen er rigtig god hos 3, men telefonen fås ved alle udbydere så frit valg på alle hylder :-)

Køb din HTC Desire her

Konklusion

Det blev et langt review af HTC Desire, men jeg håber du overlevede :-)

Hvad enten du skal have ny smartphone eller ud og investere i din første, så er HTC Desire helt sikkert et godt bud. Det er helt sikkert den bedste smartphone jeg har prøvet til dato, og de få fejl og mangler der er er noget man nemt kan leve med eller nemt selv rette op på. Et større MicroSDHC kort og installation af Nav Launcher så er man faktisk der hvor langt de fleste ikke vil mangle noget. Telefonen er lækker, både designet, men så sandelig også HTCs SenseUI – Android bliver pludselig meget mere spændende, og vil efter min mening appellere noget bredere end Android i sig selv gør.

Telefonen har masser kræfter, så du vil opleve en super hurtig telefon hvad enten du surfer, hører musik eller spiller et af de mange spil der findes på Android Marked.

HTC har med Desire endelig vist at de kan lave smartphones der kan det hele, hvor de tidligere har leveret den ene telefon efter den anden som lige manglede en eller anden vigtig feature – HTC Desire er uden tvivl flagskibet i HTCs efterhånden kæmpe flåde af Smartphones. Jeg er ikke i tvivl, HTC Desire er telefonen for mig, og fatter slet ikke hvordan jeg kunne leve så lang tid med HTC Touch Diamond, men på den anden side er jeg samtidig rigtig glad for jeg kunne vente på HTC Desire, for den var ventetiden værd!

Som altid vil jeg dog anbefale at du går ned til din lokale telefonpusher og prøver telefonen først, udover HTC Desire skal du prøve Xperia X10 og Iphone, der er ingen andre smartphones på markedet lige pt som kommer på højde med disse 3. Hvad der passer til dig er en smagssag, så afprøv dem alle, og beslut dig udfra det og ikke kun min anbefaling om HTC Desire!

54 kommentarer

 1. Rigtig god og gennemført anmeldelse. Kan ikke lade være med at være en bette smule misundelig, fordi jeg synes Desire er lidt bedre end X10.

  Hvordan håndterer den baggrunds billeder? Flytter billedet sig med skærmen eller ligger billedet fast? På x10 fylder billedet nemlig alle 3 skærme, man har til rådighed.

  Når det er sagt, så synes jeg kun X10 er overlegen på skærmstørrelse og design (ikke byggekvaliteten).

  Svar på kommentaren
 2. Takker, som sagt tror jeg det er meget en smagssag hvad man er til – X10 har som du siger skærmen og designet som lige er en tand mere nyskabende end desire

  Baggrunden er flydende, så den bevæger sig med skærmen over de 7 skriveborde med ca 50% overlap mellem hver skærm, dette skal man lige tage højde for når man tilpasser de forskellige naturbaggrunde (læs babes) – gætter på det er en standard ting i Android

  Svar på kommentaren
 3. Skrevet af Jesper Skytte  d. 20/04/2010 kl 10:57

  Twitter: @greew

  Jeg er også ret så misundelig. Jeg har været nede og se på telefonen i 3-butikken af flere omgange, og jeg er også ret så solgt!
  Jeg har nu en HTC Magic, som er ganske dejlig – men så vidt jeg har forstået har HTC Desire en nyere og bedre skærm, som bedre registrerer tastetryk og er mere præcis!
  Derudover er min HTC Magic bare for langsom – med alle de programmer, jeg også dagligt kører (og har kørende i baggrunden) kører det bare ikke hurtigt nok.

  Jeg skal slet ikke udelukke, at der snart skal investeres! 😉

  Lækker anmeldelse – lige præcis det, jeg gerne ville læse – og kanon, at du også har nogle downsides med!

  /Jesper

  Svar på kommentaren
 4. @Jesper Ja htc desire er næsten dobbelt op på CPU og ram, så noget mere power under motorhjelmen – samt en langt mere følsom skærm med multitouch. Har endnu ikke oplevet lag på Desire, selvom jeg undlader at dræbe baggrundsapplikationer kører den bare – kan selvfølgelig være den bliver langsommere med tiden – det gjorde tocuh diamond – men det var jo også windows

  @Jan kan godt forstå du bare skimmede, du har jo også været fornuftig og anskaffet vidunderet allerede – læste lige din anmeldelse, og vi er da helt enige. Alt er en opgradering fra Touch Diamond, men desire er virkelig fantastisk

  Svar på kommentaren
 5. Superfed anmeldelse!

  Jeg har selv en HTC Magic, jeg har haft snart et år, og vil gerne have en ny. Valget står mellem HTC Legend og HTC Desire, som er ens i pris, og meget ens på andre specifikationer med Desire som den mere tekniske telefon og Legend den mere æstetiske.

  Jeg har besluttet mig for Desire, og bogmærker lige din anmeldelse, så jeg kan læse den igen, når jeg har fået telefonen :-)

  Svar på kommentaren
 6. Hehe Michael, overhovedet ikke da :-)

  Touch Diamond var ikke så dårlig i starten… men i længden synes jeg bare de små ting kom til at fylde alt, alt for meget.

  Før Touch Diamond var jeg også Sony Ericsson mand… men HTC Desire er da også klasser foran noget, jeg nogensinde har set fra dem. Det skal så nævnes, at jeg ikke har set og prøvet Xperia’en.

  Svar på kommentaren
 7. Skrevet af Jesper Skytte  d. 20/04/2010 kl 12:10

  Yderligere spørgsmål:

  Hvordan ser det ud med tethering på HTC Desire? Er det muligt? Og hvis ja, kabel eller Bluetooth? Og kun PC eller også Mac og/eller LInux?

  Svar på kommentaren
 8. @Jesper – kun afprøvet via USB kabel på Windows – virkede fint, super hastighed fra 3 – Lige umidelbart tror jeg kun det er PC – da HTC selv skriver man skal bruge HTC Sync før det virker – og ind til videre er der vist kun en PC version af htc sync.

  Svar på kommentaren
 9. Skrevet af Jesper Skytte  d. 20/04/2010 kl 13:59

  Martin, du har reddet min dag!

  Det fungerer out-of-the-box med min HTC Magic, og vil garanteret også gøre det på Desire! Så lækkert!

  Jeg takker mange gange!! :)

  Svar på kommentaren
 10. Hejsa,
  Angående MSN, så kan jeg anbefale Palringo http://www.palringo.com som jeg har benyttet med stor glæde på winmo i lang tid. Den kan alle de gense protokoller: msn, gtalk, facebook chat, xmpp, yahoochat osv osv. Den har også en push2talk funktion så man kan chatte med andre palringo brugere via korte indtalte lydsekvenser.

  Har selv været igennem både HTC Topaz, HTC Diamond og HTC Diamond2…..om et par dage ligger der så en Desire i min lomme i stedet :-)

  Svar på kommentaren
 11. En lille negativ ting mere om HTC Desire – høretelefonerne der følger med. lydkvaliteten er fin, men tror jeg ville få bedre pasform hvis jeg stak en musten ind i ørerne! Sennheiser to the rescue!

  @Jesper, super det virkede :-)

  @Kim det ser ud til at være en ganske fin app. den skal da vist lige prøves ved lejlighed, og god fornøjelse med Desire :-)

  Svar på kommentaren
 12. jeg læste engang et interview med en af HTC chefdesigners hvor han fortalte at de med vilje ikke brugte en masse tid på høretelefonerne da folk alligevel typisk vil skifte dem ud med dem de er vant til

  Svar på kommentaren
 13. Kim det giver selvfølgelig mening, og jeg er jo et fint eksempel på dette, selvom pasformen havde været god, havde jeg stadig brugt mine sennheiser i stedet – og hvis 2/3 af alle alligevel gør det, så er det også dumt at gøre mere ud af dem og dermed hæve prisen på telefonen.
  Muligvis også derfor man har valgt 4gb kort, da mange nok aldrig vil få brug for mere

  Svar på kommentaren
 14. Skrevet af htc  d. 23/04/2010 kl 23:16

  Tak for kaffe for en anmeldelse, det må da have taget en krig? :-) Nu nævner du bl.a. x10 og jeg købte selv sonys X10 men byttede den hurtigt, for var simpelthen ikke tilfreds med kameraet. Selvom den har lækre specifikationer synes jeg bare ikke den levede op til den ros den har fået flere steder. Lige bestilt desire så håber den er bedre (lyder den til at være)

  Svar på kommentaren
 15. @Michael Jeg har kun prøvet nav launcher kort til at vise mig vej på arbejde (10 min på cykel) og der virkede den fint – har dog ikke prøvet noget længere, men kan ikke se hvorfor den ikke skulle virke, GPSen i telefonen er super præcis – eneste kan være at 3. parts versionen af google maps som nav launcher bruger, ikke er 100% opdateret, så vil gætte på det i nogen områder i dk kan være problematisk

  Svar på kommentaren
 16. Skrevet af Henrik Jensen  d. 10/05/2010 kl 22:32

  Tak for en super god anmeldelse.

  Jeg har et par spørgsmål som jeg håber du/I måske kan svare på.
  Jeg overvejer selv en HTC Desire, men jeg har nogle ønsker til dens funktionalitet.

  Min plan er at synkronisere min firma kalender (Outlook) via HTC Sync på firma Pc’en.
  Samtidig vil jeg synkronisere min private mail og kalender (begge Google Apps) via 3G eller WiFi.

  Disse 2 kalendere må dog ikke synkronisere med hinanden, så HTC Desire skal kunne holde dem adskilt.

  Er det muligt ?
  Det er faktisk det eneste der afstår mig fra at fare ud og købe den.

  På forhånd tak

  Svar på kommentaren
 17. Skrevet af Rebecca  d. 16/05/2010 kl 14:35

  Hej!

  Tak for anmeldelsen. Jeg er i gang med at overtale mig selv til at købe Desire.

  Jeg tænkte på om du kunne fortælle mig lidt om hvorfor du siger at Android er lidt “nørdet”?
  Jeg aner ingenting om Android og jeg undre mig lidt over mange siger det er lidt nørdet…På hvilken måde?

  På forhånd tak :-)

  Svar på kommentaren
 18. Hej Rebecca, glad for du kunne bruge den.
  I forhold til android alene virker lidt nørdet er mere i form af udseende og hvor intuitivt systemet er. Det svarer lidt til hvis du slår alt gejl fra i windows og kører Windows95 tema, det bliver meget bart.

  Men det skal man slet ikke bekymre sig om i forhold til HTC Desire -da htc har gjort utroligt mege tfor at ændre dette indtryk, og faktisk er alt utroligt lækkert, og nørderiet er gemt væk. Du bliver fx mødt af en fantastisk guide når du starter telefonen som simpelthen guider dig igennem alle personlige indstillinger – og når dette er gjort kører det bare, så skal man ikke ind bag ved og rode.

  Svar på kommentaren
 19. Skrevet af Rebecca  d. 18/05/2010 kl 10:12

  Hej igen,

  Tak for svaret!

  Tænkte på om du har problemer med pladsen på telefonen mht apps? Jeg har læst mig frem til, at den ikke er så stor…

  (Plus ved du om man kan have e-bøger på telefonen?)

  Tak igen :-)

  Svar på kommentaren
 20. Ind til videre er de 4gb plads der er med alt rigeligt, men jeg bruger heller ikke telefonen til musik, men ellers kan du rimeligt billigt udvidde pladsen med et 16 eller 32gb microsdhc kort fx http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?pid=478394

  Mht til ebooks så er jeg ikke meget inde i de forskellige formater, men der findes en lang række ebook readers i android market – så mon ikke det meste kan læses

  Svar på kommentaren
 21. Skrevet af Henrik Jensen  d. 09/06/2010 kl 07:40

  Hej.

  Jeg vil lige komme med en tilbage melding omkring synkronisering af firma og privat kalender. Se evt. mit indlæg d. 10. maj.

  Jeg har fået mig en HTC Desire, og den kan godt det jeg vil.
  Min firma kalender, som jeg synkronisere via HTC Sync, ligger helt for sig selv og det samme for min private kalender.

  I kalender oversigten har de så hver sin farve så man kan se hvad der er hvad.
  Det fungerer rigtig godt.

  Svar på kommentaren
 22. Skrevet af Dorthe  d. 23/06/2010 kl 09:31

  Super super anmeldelse! Har bestilt min i går og blev rigtig glad for det var den jeg har valgt efter jeg læste din anmeldelse. Har også Touch Diamond nu

  Svar på kommentaren
 23. Skrevet af Jannik  d. 24/06/2010 kl 01:29

  Rigtig nice anmeldelse 😀 Bestilte min desire i onsdags, og venter utrolig spændt på dens ankomst 😛 Kan næsten ikke vente med at få vidunderet mellem hænderne!

  Svar på kommentaren
 24. Skrevet af Jens  d. 29/06/2010 kl 09:24

  @Henrik

  Du kan godt blande kalendre sammen fra flere kilder. Jeg har min arbejds kalender fra Outlook sync’et til telefonen, min private Gmail kalender, og foreningens Barliste kalender fra Gmail også..

  Svar på kommentaren
 25. Skrevet af N J Jørgensen  d. 31/07/2010 kl 13:08

  Fin anmeldelse! Jeg har en iPhone og tænker på at skifte til HTC Desire. Og har så lige et par spørgsmål hertil: er det enkelt at kopiere mit musik fra iTunes til en Desire? Ville det være lettere, hvis musiken havde været på Windows Mediaplayer? Kan der ikke hentes danske app. på Android Marked? Og lige en sidste ting: hvordan virker kalenderen i Desire (vigtig redskab for mig).
  Med venlig hilsen og på forhånd tak.

  N J Jørgensen

  Svar på kommentaren
 26. Skrevet af Morten Christensen  d. 05/08/2010 kl 16:14

  har kun rosende ord tilovers for denne glimrende gennemgang af Desire. For mig er eneste minus ved telefonen batterilevetiden, men det kan jo løses ved at lade den i bil, og på job osv.

  Svar på kommentaren
 27. Skrevet af Jens Berger  d. 20/08/2010 kl 12:14

  Super beskrivelse af HTC desire. Har et lille spørgsmål om kalenderdelen som ingen har kunne svare på.
  Hvorldes kan man mærke sine aftaler som privat, så de ikke vises når man replikerer med Lotus Notes ? mvh jens

  Svar på kommentaren
 28. Skrevet af Gagik  d. 29/08/2010 kl 11:24

  Hej Martin. Det se ud at du ved alt om HTC desire. Det er 4 mdr. Jeg har htc og helletiden har haft problemer med NET dækning. Hvad skal jeg gør.Er det muligt du har en god tips eller råd.På forhånd tak.

  Svar på kommentaren
 29. Gagik, det lyder som et problem med telefon så, kan se der er enkelte rundt omkring på nettet der skriver om lign. og de har simpelthen fået ny telefon, har aldrig selv oplevet det mindste problem med signal.

  Fælles for de reporter jeg lige har kunne finde på nettet har været at signal på både telefon, wifi og bluetooth har været ringe

  Svar på kommentaren
 30. Skrevet af Jens Berger  d. 15/09/2010 kl 20:47

  kære alle fandt en gammel vrsion af HTC sync, som giver mulighed for at vælge notes som sin kalender, problemet er nu bare at det ikke er muligt at mærke sine aftaler privat med en HTC, som man fx. kan på en nokia. HTC har lovet at det måske kommer i en senere opdatering ???, bremser os i at anvede HTC som firma telefoner

  Svar på kommentaren
 31. Skrevet af Kåre Harder Olesen  d. 21/09/2010 kl 12:39

  Hej Martin

  Tak for en glimrende anmeldelse!
  Jeg står for at skulle anskaffe mig en smartphone – ønsker af forskellige grunde ikke en iPhone, og er meget lun på HTC Desire, men har også overvejet Samsung Galaxy S.

  Kan du – eller andre – give mig nogle input i den anledning?

  På forhånd tak.

  Kåre

  Svar på kommentaren
 32. Skrevet af Ina  d. 30/11/2010 kl 16:44

  Fantastisk anmeldelse!
  Har netop bestilt en Desire og kom efterfølgende i tvivl, men denne mur af oplysninger har overbevist mig om, at jeg bliver glad for min nye telefon.

  Nu er det blot at vente på mailen med track&trace nummeret ^^

  Svar på kommentaren
 33. Det vilde er at Desire stadig holder fanen højt, også i de nye udgaver er der ikke mange telefoner som rigtigt kan konkurrere. Men det bliver spændende at se nu der kommer telefoner med dual core. Jeg ville vælge Desire frem for Galaxy S, mest på grund af kvalitetsfornemmelsen og over the air upgrades af styresystemet. Samsung Kies som Galaxy bruger til upgrades er smertefuldt latterligt. Samsungs fordel er den fede oled-skærm.

  Svar på kommentaren
 34. Skrevet af Tim  d. 28/01/2011 kl 13:31

  Har lige bestilt min desire :)
  Selvom det ikke er en kamera mobil, så lagde jeg med det samme mærke til at dine foto-eksempler er slørede i den venstre side – har du haft en finger på glasset eller er der en intern fejl på dyret?

  Svar på kommentaren
 35. Skrevet af Søren B  d. 26/10/2011 kl 13:05

  Er der mon stadig liv i denne tråd?
  Jeg har en Desire og er rigtig glad for den.
  Jeg synkroniserer mail, kontakter og kalender via mobilnettet med min Outlook på arbejde. Men jeg har brug for også at få noter og opgaver med over.
  Jeg har fundet lidt tråde om emnet andre steder, men ikke noget rigtig brugbart..
  Er der nogen her, der har gode erfaringer med det?

  Svar på kommentaren

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*