@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Så vent dog for…

Ja som nogen sikkert ved, så er torsdag dagen hvor jeg begiver mig til Kolding for 3 timers undervisning, dvs. 3 timers transport for 3 timers undervisning – det er jo som sådan fair nok, trods alt mit eget valg, og har som regel heller intet imod det.

Kan jo lige så godt advare fra starten, dette indlæg er et meget surt opstød. Nå men, dagen starter med, at toget mod Fredericia er forsinket 10minutter fra Herning, og skal derfor ankomme ca kl 10: 00 i Fredericia, hvor forbindelsen mod Kolding kører 58, men det gør ikke så meget, for IC3 har før været 10minutter forsinket, og regionaltoget venter simpelthen bare. Så jeg hyggede mig, var fortrystningsfuld og glædede mig til min frokost som skulle være en sandwich med roastbeef fra Føtex i Kolding. Men sådan skulle det ikke gå. Toget ankommer med den planlagte forsinkelse, dvs. kl 10: 00 – og man kan se enden på Esbjerg toget tøffe ud af perronen. Fedt, den gad åbenbart ikke vente. Den flinke dame i kundeservice kan så fortælle mig, at den næste afgang mod Kolding er 11:58 – og at de ikke havde fået besked fra ic3 toget om, at holde regionaltoget tilbage. FLOT DSB! Så måtte man jo købe lidt frokost i Fredericia og få tiden til at gå. Pga. det lille problem, kommer jeg pustende ind til undervisning, og er godt og grundigt småsur så gidder ikke rigtigt lave noget. Dagens lektion var animeret gif i GIMP, og resultatet blev en dårlig animation om kampen mellem grøn og rød pepper, ja vurder selv 😀

Efter en lang dag ønsker man jo bare, at komme hjem. Toget mod Fredericia er selvfølgelig også en anelse forsinket, og det uundgåelige sker igen, jeg misser min forbindelse til Herning, og så blev der lige sat 50mins ekstra tid ind på min "Oplev Fredericia" konto weeee. Selv DSB pigen i kiosken synes det var synd for mig, fordi så måtte jeg jo også købe aftensmad der.

Så endnu engang SÅ VENT DOG FOR FAEN DSB!

Undskyld det sure opstød, men det skulle altså ud!

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*