@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Så blev jeg også tagget

Ja så blev jeg tagget, igen, denne gang af Kim Andersen.

Normalt gidder jeg ikke den slags tag lege, og har næsten altid "glemt" at give respons på den slags, men denne gang røg jeg åbenbart i. Reglerne for denne tag-leg er simple:

  1. Pick up the nearest book.
  2. Open on page 123.
  3. Find the fifth sentence.
  4. Post the next three sentences.
  5. Tag five people, and acknowledge who tagged you.

Puha, den nærmeste bog? Da jeg ikke rigtigt gidder rejse mig, må den nærmeste bog være arbejdets udgave af E-Pusher (pdf). Og sørme om jeg ikke er utrolig heldig, der er lige nøjagtigt 123 sider i denne bog. Side 123 er så rimelig kedelig, og det er lidt unfair over for en spændende bog, at det lige nøjagtigt skal være Legal Disclaimer der bliver citeret, men sådan er det jo, så her er der 3 sætninger fra side 123 i E-Pusher:

Til trods for at der er lagt de størst mulige anstrengelser i at lave E-pusher, kan jeg ikke garantere for nøjagtigheden og kvaliteten. Hvis forbrugerombudsmanden eller andre myndigheder kommer efter dig pga. ting du har lavet, inspireret af E-pusher, så er det noget, du selv står på mål for

Jeg kan heller ikke holdes ansvarlig for økonomisk tab og skade der skyldes, eller som angiveligt skyldes, brugen af E-Pusher.

Og stafetten ryger hermed videre til et par andre som endnu ikke har leget med (selvom nogen nok er blevet tagget)

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*