@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Ny telefon

Ja til dem som ikke kender mig, fik jeg stjålet min telefon og min mp3 afspiller for et par uger siden (se posten nedenunder). Derfor skulle der jo købes begge dele, for som med så meget andet er det svært, at undvære nogen af delene, når man først har haft dem. I stedet for at købe både en mp3 afspiller og en telefon faldt valget på en af Sonys walkman telefoner – nemlig den helt nye W850i.

Jeg fik denne telefon i Tirsdags og fik i går muligheden for at teste den til en hel dags arbejde. Min første tanke var – WOW! Sikke et vidunder – den den indskydelse ser ud til at holde. Telefonen som telefon kan det den skal kunne og meget mere og Mp3 afspilleren i telefonen er helt i top, både funktionelt men så sandelig også kvalitetsmæssigt. Lyden er i top og der er tænkt på hvad man som bruger har brug for i en mp3-afspiller, ligeledes er man på intet tidspunkt i tvivl om at det er en walkman telefon man sidder med.

Telefonen er også udstyrret med et kamera, som de fleste jo er i dag, og her er der 2mp at lege med. Som kamera telefon synes jeg faktisk at den tager ganske gode billeder, især i dagslys. Der er ikke tale om en erstatning til et digitalkamera, men det er jo heller ikke det telefonen sælges som så det er helt fint.

Telefonen kommer med 1gb hukommelse (memory stick duo), så der er rigeligt plads både til mp3-filer og papparazzi billederne.
Det eneste minus ved telefonen er batterilevetiden. Efter en hård arbejdsdag med e-mail tjek og rss feed download, samt afspilning af musik i 5 timer og et par billeder, trænger telefonen så småt til en opladning. Dette kritikpunkt skal dog ses i forhold til at min tidligere mp3-afspiller klarede 30-50 timer pr opladning.
Konklusionen her på dag 4 må helt klart være: bedste køb siden min gamle mp3-afspiller og måske endda et bedre køb

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*