@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Hvor er December vejret?

Hvad er det dog for et vejr? Det fristes man da i højeste grad til at spørger, vi er i December måned, og temperaturen ligger langt over frysepunktet. Meteologerne snakker om den varmeste December nogen siden, og med god grund, fordi det er godt nok varmt til tider, hvis solen var fremme ville det jo næsten være forår. Men deri ligger det store MEN – solen er ikke fremme, det er gråt og trist og kedeligt, det regner og så regner det lidt mere igen. Jeg savner Decembers kulde og sne, forsinket toge fordi der er frost på sporene, hvad er det dog alt sammen for noget, det bliver vist desværre ikke hvid jul i år suk! For at illustrere hvor kedeligt vejret er er her et billede fra i formiddags og et fra her til aften, som sagt regn regn regn:

Regn Regn

Ja som det kan ses er der ikke den store forskel, andet end på hvor mørkt det er, det har stort set regnet hele dagen her i Herning, og det er da lige til at blive trist af! VI VIL HA’ SNE!!

1 kommentar

  1. Skrevet af Pernille  d. 30/04/2008 kl 06:48

    pnyH1 hva er det for noget???? Ikk tjekket din site så meget, tjekker senere, julie lagt sig med knap 40 i feber, og minus søvn i nat…Mailer dig lige senere Gaften

    Svar på kommentaren

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*