@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Cronjobs på Unoeuro.com

For et stykke tid siden skrev jeg om webcron.org som tilbyder at opsætte Cronjobs for os som havde et webhotel som ikke understøttede dette.

Nu er min egen host (unoeuro.com) så begyndt at tilbyde Cronjobs via deres administrations interface, og detter er jo helt perfekt da webcron.org ikke er 100% stabilt. Det koster dog 60kr + moms at oprette et Cronjob på unoeuro.com, så personligt vil jeg nok bare fortsætte med at bruge webcron.org.

Links:

6 kommentarer

 1. Skrevet af Martin  d. 30/04/2008 kl 06:48

  Da jeg bruger Thunderbird som mailklient bruger jeg den indbyggede RSS læser, for at samle det hele på et sted, fungerer ganske fint omend andre eksterne readers har flere features. RSSOwl skulle være ganske fornuftig.

  Svar på kommentaren
 2. Faldt over dit indlæg i forbindelse med et indlæg jeg selv var i gang med at skrive omkring unoeuro og cronjobs. har derfor læst dit indlæg og synes jeg vil komme med en “opdatering” på hele det med cron job hos unoeuro.

  Unoeuro har valgt at lave cron job’s gratis for alle deres brugere og det er ret nemt at sætte det op også. Når man ved hvor man skal kigge efter det. Jeg har skrevet en “guide” til det her: http://dicm.dk/opret-cron-job-hos-unoeuro/.

  * PS: Ved indlægget er gammelt, men da jeg fandt på det første side hos Google synes jeg lige jeg ville linke til min egen som forsæller hvordan man sætter det op :)

  Svar på kommentaren

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*