@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Brok fra mig – fik stjålet taske med mp3 afspiller og mobil mm

Ja først og fremmest vil jeg da lige sige at jeg ved godt det i bund og grund er min egen skyld, meeen helt ærligt hvad er der lige i vejen med folk.

Nå men til historien. Starter min dag kl lidt over alt for tidligt om morgen for at komme til undervisning på SDU – så allerede der er jeg godt og grundigt træt. I dag er undervisningen heeelt oppe på øverste etager og vi er de eneste som har undervisning deroppe om tirsdagen så der er helt ødet. Jeg trasker ind ad døren som den første smider min taske og min trøje på et bord og hopper glad ned for at skrive dagens slides ud – 10-12 minutter senere trædder jeg igen ind ad klasselokalets dør og vupti min taske og min trøje er væk – tænker hvad fanden? Har jeg sovet og lagt det i det forkerte klasselokale men nej, sørme så – der er en der på 10 minutter har fisket både min trøje og min taske som indeholdte en ganske dyr mp3 afspiller, en mobiltelefon og undervisningsbøger ??V! Med hjælp fra mine medstuderende gennemsøger vi selvfølgelig universitet men uden held.

Som jeg starter med at sige – selvfølgelig er det min egen skyld – jeg kunne jo bare ha’ taget tasken med eller taget mobil og mp3 ud – men come on – folk lader deres bærbare stå i klasselokaler osv så tænkte da slet ikke over at nogen kunne finde på at hugge en taske og en billig cardigan.

Er det bare den generelle verden vi lever i at man ikke kan forlade sine ting uden opsyn bare i 10 minutter, skal man til at hive sine ting med hvis man skal på toilettet også? Og hvor mange af os tager lige vores skolebøger med når vi forlader et klasselokale?

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*