@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

www.zazzle.com – køb og skab unikt tøj m.m

Faldt for et stykke tid siden over websitet www.zazzle.com, hvor man kan købe T-shirts med forskellige prints. Det er der som ikke det store nye i, men på www.zazzle.com er det brugerne selv der sælger de forskellige designs, og du kan derfor også tilføje dit eget design til en T-shirt, og hvis du har lidt grafiske evner, ja så kan det være du er heldig at andre vil købe dit produkt.

Zazzle har et utal af forskellige basis produkter, som kan gøres unikke med forskellige prints, alt lige fra T-shirts til krus. T-Shirten jeg lige faldt over i første omgang var denne "Will work for Beer" T-shirt:

Will work for beer

Har købt en T-Shirt via Zazzle til kæresten, og den kom fint frem på 11 dage, hvilket egentligt er ganske hurtigt fra USA.

Det eneste du skal huske er at du skal betale både moms og told (12% på tøj) af varens fulde pris inkl. fragt, dvs du kan lægge 37% oveni prisen. Dog er der en bagatelgrænse ved køb af tøj fra USA – har ikke lige kunne finde det nøjagtige tal, men så vidt jeg husker er det knap 100 kr. Denne bagatælgrænse er så eksklusiv fragt, dvs for det meste kan du godt købe en T-Shirt og slippe afsted med det, men hvis varens pris overstiger bagatælgrænsen, ja så kommer du altså til at betale de 37% ekstra på varen + fragten, og oveni det kommer post danmarks gebyr på 150kr for at fortolde pakken.

Se Toldsatser her: http://vita.toldskat.dk/vita.htm (kun internet explorer)

7 kommentarer

  1. Skrevet af Martin  d. 14/07/2008 kl 18:43

    @Michael, ja jeg har også overvejet at købe t-shirten, den er jo ret billig.

    @Morten kvaliteten af deres t-shirts er i hvert falde fin, men jeg glæder mig til at høre om kvaliteten på dit krus, og om du får solgt nogle krus :)

    Svar på kommentaren

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*