@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Total Validator

Jeg har tidligere skrevet om Browsershots.org og ulempen ved den er jo helt klart man skal vente i lang tid nogen gange, og lige for tiden er det ikke altid lige stabilt. Derfor fandt jeg, på vores alle sammens ven Google, Total Validator. Værktøjet findes i en gratis udgave samt en Pro udgave. Gratisudgaven kan jeg ikke se noget brugbart i, med mindre man sidder og skal validere intranetsider som W3Cs  validator ikke kan få adgang til. Men pro-udgaven ser spændende ud. I denne kan man få lavet screenshots i mange forskellige browsere, og så vidt jeg har kunne forstå, så sker det ret hurtigt.

Programmet koster (i proudgaven) €30 – hvilket jeg mener er små-penge for sådan et værktøj hvis det er noget man skal bruge hver dag, det eneste der ærger mig er man ikke kan prøve det først.

Links i dette indlæg

2 kommentarer

  1. Lyder som noget man godt kunne bruge på arbejde, hvis altså salget gik godt. Er nemlig helt holdt op med at bruge Browsershots, fordi man skulle vente så længe. Det betyder dog, at de forskellige sites ikke lige bliver testet i et Linux- og Macmiljø. Men 4 timer er lang tid at vente, når man godt vil have svar nu og her.

    Svar på kommentaren

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*