@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Superman Returns – skulle han være blevet væk?

Som så mange fans og ikke fans skulle jeg da også se denne film i biografen idet den har været længe ventet.
Med forventningerne skruet godt op og små julelys i øjnene tog jeg med en kammerat ind og se denne film. Da filmen jo var erklæret for den dyreste film nogensiden, jeps endda vippet film som Titanic osv af pinden, ja så var forventningerne til film som store flotte scener i top.

Supermand er taget ud for at finde sine rødder idet stjernenørderne har fundet resterne er krypton. Vi ved jo alle sammen det ikke er pænt bare at forsvinde ud i det blå, men det har Supermand altså gjort, hvilket Louis Lane ikke brød sig om og derfor skrev artiklen "Why the world Doesn’t need Superman" – Hvis verdenen ikke har brug for supermand må alting jo være i den skønneste orden, men det er det bare ikke, for den evigt tilbagevendende skurk Lex Luthor er på den igen.

På mirakuløs vis falder dette selvfølgelig sammen med supermands beslutning om at vende tilbage til jorden ridende som en anden cowboy på en meteor… jeps en meteor!

Med superskurk og superhelt begge tilbage i metropolis skulle man tro der var lagt i ovnen til en kanon film… det eneste problem er at vi på nuværende tidspunkt er en time inde i filmen, og det faktisk føles som 3 allerede. Herfra går det stødt med action og da også en okay historie men det er bare ikke nok, filmen kommer til at virke lang og kedsommelig og indløser slet ikke alle mine forventninger, og hvad er det lige alle de penge er gået til kan man fristes til at spørge??

Ikke nok med det, mine popkorn var ikke af den højeste kvalitet det er helt sikkert – alt i alt får filmen dog stadig 3½ af 6 for den sidste halvdel af filmen er okay.

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*