@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Nu på smertestillende gigtmedicin

Ja en tur til lægen kan afsløre mange skavanker, mine er så åbenbart nogen man burde ha’ gået til lægen med for lang tid siden, men sådan er det jo så når man er stædig.

I længere tid (alt den tid jeg kan huske) har jeg haft let ved ondt i ryggen. I den senere tid er det så bare blevet værre. Samtidig har mit knæ så ikke opført sig særligt pænt. Umiddelbart skulle man jo måske nok tro at ryggen så var det værste, det troede jeg i hvert fald, men det er så nok ikke tilfældet. Ryggen er muligvis lidt skæv eller rygsøjlen er lidt stiv, alt sammen noget der skulle kunne klares af en fysioterapeut og/eller en kiropraktor.
Knæet derimod brød han sig ikke så meget om, han hev og trak lidt i skidtet og jeg sagde av. Forhåbentlig er det bare en overbelastning, men slidgigt var også en mulighed (er for faen da kun 26!!!) og ordret kirurgi valgte jeg vist let og elegant at overhøre. Så lige pt. har jeg fået noget smertelindrende gigtmedicin.
Med to henvisninger til røntgen smuttede jeg på sygehuset og sad og gloede i en evighed, det er altid så hyggeligt .

Ikke nok med det kan jeg nu se frem til en pause fra min træning. Lægen mente det bedst at jeg tog en 30 dages pause fra alt træning der kunne belaste knæet, og samtidig alt styrketræning ind til jeg fik snakket med en fysioterapeut/kiropraktor, så det er bare herligt.

Som plaster på såret købte jeg mig en god roastbeef sandwich og et pre-playet NHL spil til xboxen… Wooohooo 😀

3 kommentarer

  1. Skrevet af Martin  d. 30/04/2008 kl 06:48

    Det så han faktisk helst jeg ikke gjorde 😐 men det var ok trods alt så længe det ikke var stormvejr som det har været, så hvis vejret ikke er flinkt så får jeg mig et par kedelige busturer ser det ud til :(

    Svar på kommentaren

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*