@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Min computer har ekstrem dårlig sans for humor!

Tjae, som titlen lyder, min computer har virkelig dårlig sans for humor! I går aftes sad jeg og snakkede med min specialeskrivnings-partner, og kom ind på det var godt man havde fået lavet backup af specialet (som er ved at være ved vejs ende) hvis der nu skulle ske noget med ens computer…

Her til morgen står jeg op som normalt ved 6tiden, slæber mig ind og tænder for maskinen, og går ud og gør min morgenmad klar. Da jeg kommer ind igen ser jeg den dejlige BSOD (Blue Screen of Death) og tænker (nørdet som jeg er) "Havde MS ikke fjernet den i en update for nogle måneder siden?" – derefter går det op for mig at det bare ikke er et fedt tidspunkt at den vælger at skulle crashe! Efter mange reboots, og desperation (jeg skulle jo tjekke mail for pokker :D) kører det nogenlunde stabilt, og er i gang med at tage backup af alt (bare for en sikkerheds skyld) – men lad os nu se om det ikke bare var min computers dårlige sans for humor der skinnede igennem!

Opdatering

Så er jeg for anden gang i gang med at geinstallerer Windows, der var ingen hardware fejl iflg. DELLs indbyggede værktøj, så nu kan jeg se frem til at kæmpe med at få alle DELL driverne til at virke igen, hvis altså en geninstallering virker!

Opdatering 2

Så er vi oppe og kører igen (for nogle timer siden :D) så mangler jeg bare lige at installere alle programmerne igen bah!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*