@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Google webmaster tools

Som webmaster kan det være rart at holde styr på hvordan ens site klarer sig på Google– og dette er faktisk ret nemt, med Googles webmaster tools som mange jeg kender ikke engang anvender selvom de måske kunne få en del ud af det.

Du kan bla. se hvornår Googlebot sidst har været forbi, hvilken pagerank dine sider har, og hvilke søgeord der opnår den højeste placering til dit site. Ligeledes har du mulighed for at se hvem der linker til dig og om Googlebot finder nogen problemer ved crawl af dit website. Alle oplysninger som giver dig et godt udgangspunkt for en eventuel søgemaskineoptimering.
Du kan også tilføje et sitemap til dit site, hvilket fortæller Google, hvilke sider der er vigtigst og selvfølgelig også hvilket indhold der er at finde på dit site.

Jeg kan kun anbefale at du som webmaster anvender Google webmaster tools det eneste det kræver er en Google Account, hvilket jo er gratis, så det er bare om at komme i gang.

2 kommentarer

  1. Skrevet af Martin  d. 30/04/2008 kl 06:48

    :) ja men så er det jo godt jeg kan oplyse om det heh, har selv fået en del ud af værktøjerne, og det har hjulpet lidt på min page rank at tilføje et sitemap, så det kan da bruges til lidt :)

    Svar på kommentaren

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*