@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

DELL, mig og formatering

Ja så blev det tid til, at formatere min DELL XPS 1210 bærbare computer, og DELL er jo så flinke, så man får alt med på CD – så det er så nemt som muligt, at geninstallere, ja det var da hvad jeg troede, og havde hørt. Sådan skulle det bare ikke helt gå.

Formateringen gik godt og uden problemer blev Windows XP Pro installeret – og der står endda på CDen, at det er en speciel version til DELL computere.  Men hov, intet internet, ingen lyd, og generelt bare ingenting udover lige barebones WinXP Pro – så leder man efter en driver CD, fordi sådan en må der da være med fra DELL af? Nej det er der så ikke. Nu er man jo så så heldig, at der er mere end en computer i huset, så man kan selvfølgelig gå ind på DELLs website og hente en driver CD – nej det kan man heller ikke! Man skal rent faktisk hente hver enkelt driver fra en ocean lang liste – og ikke nok med det så er der ikke meget fart på DELLs servere.Men efter et godt stykke tid fik jeg da installeret alle drivere og kom på nettet igen, og alt kører perfekt. Men prøv og tænk på hvor mange der sidder kun med deres DELL bærbare uden andre computere, hvad skal de lige gøre når de opdager de ikke har en driver CD, og ikke kan komme på nettet? Om det er en fejl der ikke er en driver cd med til min XPS, skal jeg ikke kunne sige, men synes immervæk det er lidt ringe af DELL!

2 kommentarer

 1. Skrevet af Martin  d. 30/04/2008 kl 06:48

  Nu skulle jeg jo lige tjekke, fordi det kunne jo ligne mig at fravælge den slags pjat :D…. men nej, man kan slet ikke vælge en resource cd når man konfigurerer en XPS bærbar – så min harme er stadig ok heh

  Svar på kommentaren
 2. Skrevet af Heidi  d. 30/04/2008 kl 06:48

  Eller også har du glemt at bestillle en ressource-cd? 😛

  Skulle jeg i hvert fald til den sidste DELL jeg bestilte. Man kan vist også brænde de drivers der skal bruge ud fra computeren, men dette skal naturligvis gøres inden formatering.

  Svar på kommentaren

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*