@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

anyhed.dk – endnu en service til bloggere

www.anyhed.dk er en dansk udgave af Digg, her kan du tilmelde dine mest populære blogindlæg og så kan andre stemme på dem, er der nok stemmer havner du på forsiden.

Dette er endnu et værktøj til bloggeren som ønsker lidt flere besøgende på sin blog, og igen en mulighed for at få flere indkomne links og mulig højere pagerank. www.anyhed.dk er lavet af den samme bagmand som www.danskeweblogs.dk , forskellen er at du på anyhed.dk kan tilføje nyheder fra alle sider, og ikke bare din egen.

Ind til videre fungere www.anyhed.dk ved at man gemmer et bogmærke, og når man så ønsker at tilføje en nyhed klikkes dette bogmærke, men man kan håbe at der med tiden kommer et plugin som gør proceduren lidt mere elegant og enkel!

Besøg www.anyhed.dk

 

Opdatering

Tester nu www.anyhed.dk "stem" knap, som findes i bunden til højre på alle indlæg nu. Har fået at vidde der i fremtiden kommer flere designs at vælge imellem, så bare rolig, gætter på den vil komme til at passe pænt ind i selv den fineste blog. 

2 kommentarer

  1. Skrevet af Claus  d. 30/04/2008 kl 06:48

    Hej igen Martin :) tak for omtalen.
    Vil lige sige at man behøver dog ikke bruge det bogmærke men kan direkte tilmelde nyheder/historier på siden via link oppe i højre top. (er nok den de fleste vil bruge her i starten).

    Og det er gået fremad med at få lavet en "knap" man kan indsætte på sin blog og test versionen kan rekriveres på den nye blog http://blog.anyhed.dk

    Svar på kommentaren

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*