@codenerd på twitter Mit seneste tweet:

Anmeldelse af Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

Ice age 3

Manfred, Sid, Diego og Ellie er tilbage i Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs. Siden vi sidst så flokken, i Ice age 2: the Meltdown (2006), er Ellie blevet gravid. Med usigten til familieforøgelse i den lille mammut-familie, er både Diego og sid i tvivl om, om de efterhånden passer ind længere. Ved et uheld falder Sid igennem et hul i isen, hvor han finder nogle tilsyneladende efterladte æg, som han beslutter sig for at “stjæle” og tage sig af. Dette falder ikke i god jord hos Manny, specielt ikke da en ret så sur tyrannosaurus-rex kommer for at finde sine unger. Hun ender med at tage både unger og Sid med tilbage til en verden som flokken aldrig har set før – og herefter starter flokkens eventyr i hælene på en dinosaur mens andre er lige i hælene på dem.

Et herligt gensyn

Ice Age 3 er et herligt gensyn med de efterhånden velkendte personligheder, og endnu engang ser vi Scrat på sin evige jagt efter sit agern. Men der er også blevet plads til et par nye figurer – udover et par dinosaurer, møder vi også Scratte, et kvindeligt egern, som volder Scrat voldsomme problemer, samt eneboeren Buck som hjælper vennerne i den fremmede verden. Det er rart med denne forøgelse, da filmen ellers bare havde været “mere af det samme”. Personligt synes jeg at Scrat og Scratte historien får lidt for meget fokus – Scrat har altid været en lille bi-historie – som har været hylende morsom, og stadig er det – men historien tager for meget plads til at kunne kaldes en bi-historie længere.

God solid falde-på-halen underholdning

Hvis du var godt underholdt af Ice Age 1+2, så bliver du det helt sikkert også af 3eren. Filmen er spækket med humor og små underholdende reference til andre film – men forvent endelig ikke noget nyskabende, for det er som sagt langt hen ad vejen bare mere af det velkendte univers. Hvis du er helt vild med Scrat, så får du fuld valuta for pengene – og selv hvis du som mig synes Scrat bør forblive som en bi-historie, ja så er der stadig masser af sjove scener i filmen, hvor man bare ikke kan undgå at grine!

Bedømmelse: 4/6 stjerner

Trailer

Andre anmeldeser

Samlet bedømmelse

Martin Nielsen giver den: 4 ud af 6
starstarstarstarstarstar

Skriv en kommentar

Krævede felter er markeret med *.

*